Young Executive

Max Wesseling

Resultaatgericht - Sociaal - Proactief - Enthousiast - Flexibel

Max leert door zijn open instelling en sociale vaardigheden organisaties en mensen snel kennen. Door zijn analytische vaardigheden probeert hij vervolgens altijd met gerichte oplossingen te komen.

Voordat Max bij Boer & Croon begon, was hij 2 jaar werkzaam bij Unilever. Hij begon hier ter ondersteuning van het Online Marketing & Sales team als stagiair, gelijktijdig met het afronden van zijn bachelor. Na enige tijd is hij intern bij Unilever van rol veranderd naar wat toentertijd ook bij zijn studierichting (Digital Business & Innovation) paste. Hij werd eindverantwoordelijke voor het leveren van data voor een door Unilever ontwikkelde applicatie. Tijdens zijn bachelor heeft Max ook veel ervaring opgedaan in het leidinggeven bij het oprichten van zijn eigen bedrijf. Hierna heeft hij, tijdens en na het afronden van zijn master, veel ervaring opgedaan in het aansturen van projecten als Real Estate Developer waar hij ook veel gedaan heeft op de Finance afdeling in vorm van financiële analyses. Het liefst werkt Max samen in een team waarin hij de verbinding zoekt, maar ook graag initiatief neemt. Kenmerkend voor Max is om zijn gedrevenheid, motivatie, mentaliteit om hard te werken en sociale vaardigheden toe te passen in zijn opdrachten.


Bachelor: Bedrijfskunde
Master: Financial Management

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op