Young Executive

Max van Ballegooijen

Max van Ballegooijen is Young Executive bij Boer & Croon en studeerde Financiële Economie en Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na en tijdens zijn studie heeft hij verschillende consultancy rollen gehad in Amsterdam, onder andere binnen de financiële analyse, markt- & concurrentie onderzoek en supply chain. Zo heeft hij ervaringen binnen de Food & Agri sector opgedaan.

Hij is een echte teamspeler die graag de handen uit de mouwen steekt, analytisch ingesteld is en houdt van het oplossen van strategische en commerciële uitdagingen. Hij gelooft er in dat je door goed te communiceren en te luisteren naar de concrete uitdagingen van een organisatie, snel en gericht tot een adequate oplossing kan komen.

In zijn vrije tijd voetbalt hij, is hij te vinden op zijn wielrenfiets en houdt hij van koken en het ontdekken van nieuwe smaken.

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op