Partner - Public Solution

Mark Hecker

“Gestructureerd en planmatig naar succesvol resultaat.”

Mark Hecker is partner bij Boer & Croon. Deze technische bestuurskundige is gespecialiseerd in het verklaren en oplossen van complexe vraagstukken in de publieke sector. Hij is ondermeer actief in de sectoren Ruimtelijke Ordening & Infrastructuur en Verkeer & Vervoer. Mark werkte bij de gemeente Amsterdam, Thales Group, Berenschot en Connexxion.

Mark heeft een indrukwekkende staat van dienst in strategische advisering en management van projecten met meerdere stakeholders. ‘Voor het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken met meerdere belanghebbenden is samenwerking en begrip voor elkaars belangen essentieel. Ik help mijn opdrachtgevers graag in een team van bewezen leiders en jong talent,’ aldus Hecker.

Mark heeft veel ervaring en is analytisch sterk. Hij brengt structuur en houdt altijd oog voor het individu, zodat hij het team in zijn kracht zet. Mark is betrokken, praktisch ingesteld en resultaatgericht.

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op