Director HR & Young Executive Management

Lidia Drost

Lidia Drost (1984) is lid van de directie met de portefeuille HR en Talentmanagement.

Lidia heeft een studieachtergrond in Algemene Sociale Wetenschappen en Beleid- en Organisatiesociologie aan de Universiteit Utrecht. Zij heeft ruim 10 jaar commerciële ervaring als consultant en als manager in de zakelijke dienstverlening. Zo was zij 5 jaar werkzaam als consultant en ruim 3 jaar als manager assessment & development bij FunktieMediair voordat zij in mei 2017 bij Boer & Croon is gestart als Talent Manager. Zij heeft veel ervaring in het ontwerpen en uitrollen van diverse ontwikkeltrajecten en het adviseren bij reorganisaties in verschillende branches en sectoren.

Lidia is betrokken, energiek en daadkrachtig. Het stimuleren van persoonlijke en professionele groei is een belangrijke drijfveer in haar werk.

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op