Director Finance & Technology

Kirsten Ariesen-Bakker

Kirsten Ariesen-Bakker is Director bij Boer & Croon sinds 1 september 2019. Zij focust zich op de Finance & Technology Solution van Boer & Croon tezamen met Partner Johan Traa en Director Marianne Kuiper.

“Ik ga het dienstenpalet van Boer & Croon vanuit mijn financiële achtergrond uitbreiden, dit binnen de markt bekend maken zodat organisaties weten dat zij bij grote transformaties maar ook kleinere vraagstukken op financieel gebied bij ons terecht kunnen en nieuwe finance-talenten aantrekken die hier samen met ons een succes van gaan maken. Dat is ook gelijk een uitdaging: het vinden van het juiste talent. Op zoek naar de jonge, frisse, out of the box-mentaliteit waar Boer & Croon voor staat, bovenop op een hele stevige finance-basis. Deze talenten aan ons verbinden, en daarmee onze klanten verder helpen, is een mooie doelstelling om mee aan de slag te gaan!”

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op