Research Principal

Juliëtte Nijhout

Juliëtte Nijhout

De focus van Juliëtte ligt op interim-management in de private sector, in Operations en People Excellence. Ook is zij actief in de search naar interim-managers voor andere Solutions, zoals o.a Finance & Technology.

Door haar jarenlange ervaring in de werving en selectie ( o.a Vroom & Van den Heuvel Executive Search) heeft zij diepgaande kennis van verschillende disciplines, zoals Finance, HR, Operations en van verschillende branches en sectoren. Ook heeft zij een groot netwerk van senior professionals/managers die beschikken over een “proven track record” en competenties om succesvol te zijn als interim-manager in crisissituaties, verandertrajecten, reorganisaties e.d.. In de ondersteuning van de partners schakelt zij moeiteloos tussen verschillende opdrachten, waarbij hoge kwaliteit een voorwaarde is voor succes. Zij haalt veel voldoening uit het werven, selecteren en bemiddelen van de juiste interim-manager.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op