Young Executive

Joris Brada

‘A team is not a group of people that work together.
A team is a group of people that trust each other’.
Simon Sinek

Analytisch – Verbindend – Gestructureerd – Betrouwbaar – Verantwoordelijk

De rol van Joris bij zijn vorige werkgever was als Associate bij een Corporate Finance boutique. Hier hield hij zich bezig met het maken van financiële analyses. Een fascinatie van Joris is het verzet tegen verandering, terwijl een omslag vaak nodig is om de wenselijke situatie te bereiken. Hoe om te gaan met deze uitdagingen laat het hart van Joris sneller kloppen. Klanten helpen in het gehele traject, waarbij je daadwerkelijk het eindresultaat ziet, geeft Joris een enorm gevoel van trots.

Een lijfspreuk waar Joris naar leeft is ‘Don’t be afraid of the room, the room should be afraid of you’. Deze spreuk geeft aan dat je vertrouwen moet hebben in eigen kunnen waarbij een goed team van belang is. Deze gedachtegang sluit aan bij de sport hockey. Hoe goed bepaalde spelers ook zijn, zonder het team zullen ze de wedstrijd niet winnen. Een inspiratiebron voor Joris is Simon Sinek. De manier waarop Simon naar organisaties en mensen kijkt is bewonderingswaardig. Joris neemt deze manier van kijken mee in zijn werk.


Bachelor: Psychologie

Master: Change Management, Corporate Strategy

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op