Corporate Recruiter

Jolieke Schutte

Sociaal – Nuchter – Enthousiast – Creatief – Verbindend

“It always seems impossible, until it’s done.” – Morgan Freeman

Voordat Jolieke aan de slag ging bij Boer & Croon, was zij werkzaam als Project Manager bij een mediabureau en bij TPS, een financieel detacheerder, als Campus Recruiter. In laatstgenoemde rol gaf zij onder andere gastcolleges op hogescholen en universiteiten, voerde zij werving- en selectiegesprekken, was zij begeleider van vijf afstudeerders en was ze coach van 30 werkende studenten. Daarnaast is zij bezig geweest met het implementatie van een nieuw werving- en selectiesysteem in de organisatie (ATS).

Het hart van Jolieke gaat sneller kloppen van psychologie, het gedrag van de mens heeft altijd haar interesse gehad. Daarnaast is Jolieke iemand die altijd het onderste uit de kan wil halen. Verliezen is in haar optiek dan ook alleen erg als het maximale resultaat niet behaald is.

Jolieke pakt graag HR-gerelateerde vraagstukken binnen een organisatie op. Haar rol als Corporate Recruiter is een goede basis hiervoor.

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op