Partner Healthcare

Jeroen van Roon

Jeroen van Roon is Partner Healthcare bij Boer & Croon. In de tweede helft van de jaren 90 werkte hij onder andere in Boedapest, waar hij een advieskantoor opzette om Westerse bedrijven te helpen om in Hongarije voet aan de grond te krijgen. Ook hielp hij Hongaarse staatsbedrijven met een nieuw fenomeen: privatisering.
In 2001 kwam hij in dienst bij Boer & Croon, waar hij zich gaandeweg specialiseerde in de zorg en partner werd. In 2012 werd hij gevraagd om bestuursvoorzitter van het Rode Kruis Ziekenhuis te worden. Hij wilde een tijd in de schoenen van zijn klanten staan, om daarna waardevoller te kunnen zijn in zijn adviserende rol. Uiteindelijk werkte Jeroen tien jaar als ziekenhuisbestuurder: na het Rode Kruis Ziekenhuis zat hij in het bestuur van het OLVG en daarna werkte hij tot eind 2021 als interim bestuursvoorzitter bij de Reinier Haga Group.

Jeroen is een bruggenbouwer. Die bruggen bestaan zowel uit teams, financiering, de juiste (technologie)partners als de juiste leiders. Naast zijn werk vindt Jeroen het heerlijk om de stad in te gaan of met zijn zeilbootje het IJsselmeer op te varen.Opleiding: Economie (UvA)

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op