Partner

Ine Frings

Ine Frings

Ine is partner bij Boer & Croon Management. Vanuit haar brede ervaring in het leiden van complexe organisaties in de private en (semi-)publieke sector, is zij klankbord voor bestuurders. Zij richt zich op het invullen van zowel vaste als interim posities op bestuurlijk, toezichthoudend en senior management niveau voor zowel bedrijven (van familiebedrijf tot corporates) als publieke sector (zorg, onderwijs en overheden). Daarnaast houdt Ine oog voor situaties waarin Young Executives en Managers met hun project-en programmamanagement skills en onze Management Solutions voor de nodige verandering en verbetering binnen een organisatie kunnen zorgen.

Na haar studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en haar Rechten- en Economie studie in Frankrijk, heeft Ine eerder bij telecombedrijf KPN verschillende directiefuncties vervuld en was zij regiodirecteur bij ProRail. Zij was bestuurlijk verantwoordelijk voor de infrastructuur van het spoor en de verbouwing van verschillende stations in Zuid-Nederland. In haar vorige rol was zij lid van de directie van het bouwbedrijf Heijmans Infra. Als algemeen directeur was zij verantwoordelijk voor de verhoging van de winstgevendheid. Operations, Projectmanagement, HR, commercie, innovatie en duurzaamheid waren onderdeel van haar portefeuille.

Naast haar activiteiten bij Boer & Croon is Ine ook lid van de Raad van Commissarissen van bouwbedrijf Janssen de Jong Groep en van de Raad van Toezicht van Eindhoven City Marketing. Zij is lid van verschillende netwerken in Brainport Eindhoven.

Ine heeft een resultaat- en mensgerichte aanpak en haalt haar werkplezier uit het realiseren van uitdagende opdrachten samen met anderen. Haar enthousiasme in combinatie met haar resultaatgerichtheid vormen een belangrijke kracht voor verbetering en innovatie.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op