Young Executive

Eveline Neijzen

Eveline Neijzen

Energiek | Ondernemend | Gestructureerd | Verbindend

Kenmerkend aan Eveline is haar optimistische houding en proactieve aanpak. Ze is een echte teamspeler die graag de handen uit de mouwen steekt. Bekend met het proces van probleemanalyse en het vinden van pragmatische oplossingen in teamverband, focust ze zich op het best mogelijke resultaat voor de klant. Door haar enthousiasme en betrokkenheid weet ze mensen te verbinden en te motiveren in het werk.

Eveline heeft haar bachelor in Utrecht gehaald en buitenlandse ‘studiemeters’ gemaakt via een exchange in Melbourne, Australië. Haar master Corporate Communication heeft ze afgerond aan de UvA in Amsterdam. Tijdens en na deze opleiding werkte ze bij het Digital Acceleration team bij Heineken en Syndy, een bedrijf gespecialiseerd in het datamanagement van product content. Zo heeft ze projecten gedaan in het managen van grote online productassortimenten en datastromen van en naar leveranciers, retailers, groothandelaren en derde partijen. Denk bijvoorbeeld aan Friesland Campina, Unilever, Akzo Nobel, Nutricia, Philips Lighting, Amazon Nederland, Makro en Bol.com.

Buiten kantoor is Eveline regelmatig op de hockeyvelden bij Hurley te vinden. Verder leert ze graag over internationale politiek en het koken van nieuwe recepten.

Bachelor: Communicatie- en informatiewetenschappen (Universiteit van Utrecht),
Erasmus Exchange (Monash University, Melbourne, Australië)

Master: Corporate Communication (Universiteit van Amsterdam)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op