Senior Manager Strategy & Transformation

Eva den Hartog

Eva den Hartog

Na haar studie Strategic Human Resource Management werkte Eva de Hartog bij ABN AMRO en Deloitte. Hierna is ze de Transformatie en Programmamanagement Solution bij Boer & Croon komen versterken. Eva is een generalist en heeft haar werk lange tijd gecombineerd met topsport: zij speelde hockey als aanvoerster van Dames 1 van Huizen (hoofdklasse). Veel elementen van de topsport neemt ze mee naar het bedrijfsleven en andersom. Bij beiden heb je doorzettingsvermogen, discipline en resultaatgerichtheid nodig. Hockey is een teamsport, dus het draait om het gezamenlijk bereiken van resultaten.

Eva sport nog steeds veel en houdt daarnaast van gezellig koken met vrienden en vindt het heerlijk om na een drukke werkdag met haar gezin door haar woonplaats Utrecht te wandelen en een kroegje binnen te lopen. Ze zet zich graag in voor SchuldenlabNL, een stichting die streeft naar een schuldenzorgvrij Nederland. Daarnaast begeleidt ze vanuit een commissie ook een topsportteam en topsporters bij hun transitie naar een baan of helpt ze om hun sport met werk te combineren.

Opleiding: Strategic Human Resource Management (Universiteit Utrecht)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op