Associate Partner

Dimitri Markidis

Verbindend – Resultaatgericht – Strategisch Inzicht – Leiderschap

Dimitri Markidis maakt als Associate Partner deel uit van het HR-kernteam. Hij heeft ruime ervaring als HR Directeur in diverse grote en complexe organisaties, profit en non-profit, die volop in veranderingen zaten (o.a. krimp, fusies, strategische heroriëntatie, optimalisatie processen, structuurwijzigingen). In deze organisaties was hij steeds verantwoordelijk voor het HR-beleid en de succesvolle implementatie daarvan.

Zijn benadering is steeds vanuit co-creatie – vanuit de verbinding verbeteringen en veranderingen doorvoeren. Alleen op deze manier bereik je doelen met een geborgd en blijvend resultaat.

Bij Boer & Croon werkt hij met andere Associate Partners samen aan het realiseren van duurzame resultaat voor opdrachtgevers. Zijn motto is werken met Passie, Plezier en Positiviteit.

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op