Consultant YESS

Annemarijn Schenk

Annemarijn Schenk is sinds 1 september 2018 Consultant bij YESS Boer & Croon.

De focus van Annemarijn ligt op executive search voor met name commerciële, supply chain en general managementposities in de profit sector. In de afgelopen 15 jaar heeft ze brede ervaring opgedaan in het werkveld van executive search zowel aan de corporate als bureaukant. Zo heeft ze ruim 5 jaar als executive recruiter voor Philips gewerkt waar ze medeverantwoordelijk was voor het inhouse opzetten van de wereldwijd opererende executive recruitment afdeling.
Met een sterk begrip van leiderschapscompetenties, klantbehoeften, organisatieculturen en structuren heeft Annemarijn een scherp vermogen om snel talenten te identificeren en aan te trekken voor uiteenlopende organisaties

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op