Sluit

Partner Healthcare & Lifesciences

Anne van Herwijnen

Anne van Herwijnen

Anne van Herwijnen houdt zich bezig met de werving en selectie van (interim) bestuurders en directieleden voor life science en de zorgsector.

Anne heeft een achtergrond in sales en marketing in de life science sector. Ze heeft een commerciële instelling met veel aandacht voor de mensen binnen een team. Door haar oprechte interesse in mensen is ze in staat om de juiste leider te vinden, die niet alleen in staat is om een visie te ontwikkelen, maar deze ook kan uitdragen. Een leider die de mensen om hem of haar heen kan motiveren, zorgt voor verbinding, veiligheid en vertrouwen binnen het team. En die ervoor zorgt dat mensen de juiste tools hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Ze geeft veel aandacht aan diversiteit en inclusiviteit. Daarbij gaat het niet alleen om de man-vrouwverhouding binnen de organisatie, maar ook om verschillende culturen, opleidingsachtergrond en generaties. Met alleen gelijkgestemden in de directie komt er immers weinig discussie tot stand. En zonder discussie is de ruimte voor verandering en verbetering beperkt.

Naast haar werk leest Anne veel. Ze luistert graag naar verhalen van anderen en houdt van eten en drinken in goed gezelschap.

Opleiding: HBOV (Hogeschool Leiden)