Sluit

Transformation & Program Management

Wendbaarheid en flexibiliteit. Organisaties moeten bereid zijn zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. Boer & Croon kan hierbij helpen, om zo relevant en toekomstbestendig te blijven. Transformatie & Programmamanagement volgens Boer & Croon: geen rapporten, maar zorgen voor de verandering en de resultaten waar je naar op zoek bent.

Jaap Dag5 MG7755klein

Jaap Heeringa

Get yourdone

Project Programma management stockfoto algemeen

Transformaties veranderen de wijze waarop organisaties hun mensen, processen, technologie en fysieke infrastructuur inzetten om doelstellingen te behalen en in te spelen op marktontwikkelingen. Zo´n transformatieprogramma raakt de gehele organisatie.
Het is daarom van groot belang dat iedereen hierbij wordt betrokken. En dat de lopende zaken gedurende de transformatie gewoon kunnen worden uitgevoerd en de omzet niet onder druk komt te staan.
Deze vraagstukken spelen niet alleen bij commerciële organisaties. Ook binnen de (semi) publieke sector zijn ze aan de orde van de dag.

Transformatie Realisatie

De tijdelijke motor voor verandering

Boer & Croon heeft veel ervaring met transformatie en programmamanagement. Wij schrijven geen vuistdikke rapporten, maar gaan vanaf dag één samen met de klant aan de slag. Boer & Croon levert resultaten, maar laat het eigenaarschap in de kern van de organisatie.
Met de inzet van onze kennis, ervaring en drive voeren wij samen met de mensen uit de eigen organisatie de gewenste veranderingen door. Zo wordt de transformatie op een duurzame wijze verankerd. Onze benadering is mensgericht. Alleen zo kan een transitie slagen. Dat is iets dat wij niet alleen kunnen doen, sterker nog, dat willen wij niet.
Voor ons telt maar één ding: een duurzaam resultaat. Boer & Croon is de tijdelijke motor voor verandering.

Ons doel is dat de hele organisatie de transformatie omarmt

Soorten transformaties

 • Business transformation: algemene verbetering van de organisatie om resultaten te verbeteren of in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen. Of het aanpassen van de organisatie na een fusie, overname of het afstoten van een bedrijfsonderdeel. Dit zijn grootscheepse transformaties, waarbij het van belang is dat de running business niet wordt verstoord en de omzet op peil blijft.
 • Customer Transformation: transformatie naar een klantgerichte organisatie.
 • Organisational Change: een organisatiebrede verandering van de manier van werken.

Geen vuistdikke rapporten, maar verbinden van theorie en praktijk

Picture2

OUR APPROACH TO PROGRAM MANAGEMENT

 • We work with a small PMO organisation to manage programs.
 • We work in multidisciplinary teams with our specialists and people from within the organisation.
 • We work top-down as well as bottom-up and make sure that there is broad support and plenty of inspiration.
 • We work with clear milestones and manageable blocks and communicate about these clearly and on a regular basis.
 • We bring the right toolkit to carry out the program management of the transformation, which we use to set up a PMO in no time.
 • Our program managers have experience in both senior management positions and consulting (thinking and doing). This means that they are used to acting as consultants, but are also familiar with the practical challenges inherent to transitions.
 • Our people have a thorough command of the most common methods, including Agile, Prince2, Lean and PMO, and they adapt our approach to each type of assignment.
 • This is how we make transitions successful and deliver sustainable results.
 • We get it done!

The most effective solution is implemented without interrupting any business operations

Pexels roberto nickson 3082341 b foto 4
Daria shevtsova k RY Bed Ev Dw unsplash foto 5

People Excellence

Mensen vormen het hart van de organisatie. Wanneer mindset, gedrag en vaardigheden van mensen aansluiten bij de ambities en doelen van de organisatie, kan een organisatie pas echt excelleren. Wij ondersteunen organisaties bij het optimaal betrekken en inzetten van mensen. Zowel in de dagelijkse praktijk, als in tijden van verandering.
Meer informatie

Commercial Excellence

De wereld om ons heen is continu in beweging; nieuwe marktontwikkelingen, technologieën, wetgeving en steeds sneller veranderende klantbehoeften. Het behouden en/of het vergroten van je marktpositie, omzet, concurrentievoordeel en klanttevredenheid zijn niet alleen dagelijkse vraagstukken binnen commerciële organisaties, ook binnen de (semi) publieke sector zijn dit belangrijke onderwerpen.
Meer informatie