Sluit

Transformation & Program Management

Wij schrijven geen rapporten, maar verbinden theorie en praktijk, samen met de mensen in de organisatie.

Mariska Dag3 MG5175klein

Mariska Seijsener

Get yourdone

Project Programma management stockfoto algemeen

Wendbaarheid en flexibiliteit. Dit vraagt de continue veranderende wereld aan de organisaties van nu. De specialisten uit het Boer & Croon Project- & Programmamanagement team kunnen hierbij helpen, om zo relevant en toekomstbestendig te blijven. Geen rapporten, wij zorgen voor de verandering of resultaten waar u naar op zoek bent.

Transformatie Realisatie

Het doel is dat een organisatie zelf de transformatie voortzet, ook wanneer wij er niet meer zijn.


Project- & Programmamanagement – A Unique Combination

Wij geloven dat succesvolle organisaties zich voortdurend blijven aanpassen aan hun constant veranderende omgeving. Wij fungeren als de tijdelijke ‘motor van de verandering’, waarbij de eigen organisatie gestimuleerd wordt middels externe kennis, drive en capaciteit. De mens staat hierbij centraal en het eigenaarschap ligt in de organisatie zelf. Daarnaast werken wij met multidisciplinaire teams, bestaande uit alle lagen van de organisatie. Hierdoor wordt duurzame verandering gerealiseerd. Dit is onze onderscheidende aanpak.

Wij streven altijd naar het beste resultaat, waarbij wij werken met een klein PMO-team, duidelijke mijlpalen en heldere communicatie. Het uiteindelijk doel is dat een organisatie zelf in staat is om de transformatie te blijven voortzetten, ook wanneer wij er niet meer zijn.

Verbinding maken en resultaten behalen

Wij schrijven geen rapporten, maar verbinden theorie en praktijk, samen met de mensen in de organisatie. Daarnaast beheersen wij meest gebruikte werkvormen; Agile, Prince2, Lean, PMO etc. en passen wij onze aanpak aan op het type opdracht.

Wij schrijven geen rapporten, maar verbinden theorie en praktijk, samen met de mensen in de organisatie.

Pexels roberto nickson 3082341 b foto 4
Daria shevtsova k RY Bed Ev Dw unsplash foto 5

People Excellence

Mensen vormen het hart van de organisatie. Wanneer mindset, gedrag en vaardigheden van mensen aansluiten bij de ambities en doelen van de organisatie, kan een organisatie pas echt excelleren. Wij ondersteunen organisaties bij het optimaal betrekken en inzetten van mensen. Zowel in de dagelijkse praktijk, als in tijden van verandering.
Meer informatie

Commercial Excellence

De wereld om ons heen is continu in beweging; nieuwe marktontwikkelingen, technologieën, wetgeving en steeds sneller veranderende klantbehoeften. Het behouden en/of het vergroten van je marktpositie, omzet, concurrentievoordeel en klanttevredenheid zijn niet alleen dagelijkse vraagstukken binnen commerciële organisaties, ook binnen de (semi) publieke sector zijn dit belangrijke onderwerpen.
Meer informatie

Meer weten?

Meer informatie over de mogelijkheden die wij jouw organisatie kunnen bieden? Vul het contactformulier in of neem contact op met Mariska Seijsener (Management Solutions) of Ine Frings (regio Zuid).