Sluit

Commercial Excellence

De wereld om ons heen is continu in beweging; nieuwe marktontwikkelingen, technologieën, wetgeving en steeds sneller veranderende klantbehoeften. Het behouden en/of het vergroten van je marktpositie, omzet, concurrentievoordeel en klanttevredenheid zijn niet alleen dagelijkse vraagstukken binnen commerciële organisaties, ook binnen de (semi) publieke sector zijn dit belangrijke onderwerpen.

Jaap Dag5 MG7755klein

Jaap Heeringa

Get yourdone

Commercial excellence 1

De voordelen van Commercial Excellence

Wij streven naar groei, optimale bedrijfsresultaten, toekomstgerichte business modellen, gerichte productinnovaties en het genereren van meer loyale en tevreden klanten. Met Commercial Excellence richten wij ons op de twee pijlers: Commercial Growth & Customer Excellence. Wij helpen om optimale groei te bereiken en commerciële resultaten te verbeteren. En zetten wij samen met jouw organisatie de klant centraal, omdat wij geloven dat merkbeleving, klanttevredenheid en klantinteractie belangrijke drivers zijn voor de gehele organisatie.

‘Wij helpen organisaties om hun commerciële slagkracht te optimaliseren voor topline improvement!"

Mariska Seijsener, Partner

Hoe wij werken

Van commerciële- of klantstrategie tot realisatie, van het begin tot het eind zijn wij betrokken bij het optimaliseren van je bedrijfsresultaat en het verbeteren van de klantervaring. Wij streven naar een cultuur van continue verbetering en duurzame resultaten. Ontdek samen met ons waar je kansen liggen en waar je organisatie het verschil kan maken.

Wij staan in de startblokken als

  • Adviseur Klantstrategie en Commercie
  • Customer Experience Manager
  • Product Owner
  • Customer Service Lead en Customer Journey Expert
  • Transformatie Manager
  • Project/programma manager
  • Interim Manager

Ontdek waar je kansen liggen en waar je het verschil kan maken.

Commercial Excellence
Ben kolde bs2 Ba7t69m M unsplash

Executive Search

Boer & Croon en YESS zijn al jaren actief in het Commercial Excellence domein met Executive Search naar eindverantwoordelijken op het gebied van Commercie en Marketing, maar ook in de verschillende commerciële specialismen, zoals Business Development, Growth Marketing, Brand Development & Management, Customer Journeys, Online marketing en Lead Generation. We onderhouden al veertig jaar een intensieve relatie met Nederlands beste topmanagers, allemaal inzetbaar op executive functies in besturen en directies of in de rol van programmamanager of procesmanager in complexe trajecten.

Interim Management

Onze interim managers zijn zonder uitzondering zwaargewichten: prettige en leuke mensen om mee samen te werken, met minimaal tien jaar ervaring in een eindverantwoordelijke functie. Zij vinden aansluiting bij uw organisatie of bedrijf en maken van binnenuit een positieve impact.
Lees Meer

Management Solutions

Boer & Croon Commercial Excellence zet zich in voor procesoptimalisaties en organisatietransformaties op het gebied van commercie, klantwaarde en klantgerichtheid. Daarin werken we samen met de organisatie om duurzaam resultaat te leveren. We zijn analytisch, uitvoerend en verbindend in de hele organisatie. Het gaat om hóe we het doen, daarin onderscheiden wij ons.
Lees Meer

"Het klantperspectief is onverminderd belangrijk en juist in deze tijd van cruciaal belang"

Lisanne Gielen, Manager Commercial Excellence

Meer weten?

Neem contact op met Edith Koetsier (Executive Search) Ine Frings (Interim Management) of Mariska Seijsener (Management Solutions) voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.