Sluit

Sluit

Managers

Toe aan een tweede of derde stap in je carrière? Wij bieden ondernemend talent een uitdagende rol als Manager waarbij je meteen oplossingen gaat realiseren voor de meest uiteenlopende managementvraagstukken. Je leidt trajecten in project- en procesmanagement of treed op als interim-manager. Je hebt een open en frisse blik en bent gericht op vooruitgang en persoonljke groei.

Video sterre optie 2

"Manager zijn bij Boer & Croon is dynamisch en uitdagend met toekomst perspectief".


De Manager rol

De functie van Manager is tweeledig: enerzijds werk je inhoudelijk op een project en anderzijds bouw je mee om de Solutions propositie in de markt te zetten. Dit betekent dat je als manager bij klanten adviseert, implementeert en realiseert en tegelijkertijd intern bij Boer & Croon onderneemt.

Bij onze klanten realiseren Managers de strategie van organisaties. Dit kan in de vorm van realisatieplannen, strategische roadmaps en portfoliomanagement. Als een keuze is gemaakt ontwerpen Managers ook de programma management organisatie (PMO) om de verandering teweeg te brengen en tegelijkertijd goed te besturen. Dit doen we van binnenuit. Managers rapporteren aan de klant en zijn tijdelijk onderdeel van hun organisatie. Samen leveren we tastbare en duurzame resultaten in complexe omgevingen. We denken altijd kritisch en handelen altijd ondernemend.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

De functie van Manager is afwisselend en uitdagend. Opdrachten bij klanten voer je de ene keer zelfstandig, dan weer in teamverband uit. Je hebt een vangnet binnen Boer & Croon en ontwikkelt je op inhoudelijk en commercieel vlak door een nauwe samenwerking met collega’s en een ervaren groep Associate Partners van Boer & Croon. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in combinatie met een uitdagende omgeving en passende ondersteuning zorgt ervoor dat je leiderschapskwaliteiten een enorme boost krijgen.

zelfstandig een duurzaam effect bereiken

Onze Managers zijn stuk voor stuk zeer capabel en ondernemend. Zij worden ingezet om oplossingen te realiseren voor de meest uiteenlopende managementvraagstukken. Onze Managers zijn zelf verantwoordelijk voor het vermarkten van de Solutions. Solutions zijn specifieke deelgebieden waar mensen specialistische kennis ontwikkelen en in opdrachten inzetten om zelfstandig veranderingen te bewerkstelligen en blijvende impact te creëren. De Solutions vertegenwoordigen specialistische kennis en ervaring voor het oplossen van complexe problemen binnen het betreffende thema. Elke manager richt zich samen met zijn team op het verder uitbouwen van de Solutions en blijft zich tegelijkertijd ook op individueel niveau ontwikkelen.

Je kunt aan de slag als manager binnen de volgende Solutions:
 • Finance & Technology
 • Healthcare Solutions
 • Operations
 • Public Solutions
 • Strategy Realisation
 • Transformation & Realisation
 • Commercial Excellence
 • People Excellence
 • Transformation & Restructuring

Je bent nooit uitgeleerd

Om je nooit bent uitgeleerd, in welke rol dan ook, bieden we zeer diverse trainingsmogelijkheden. Jij bepaalt wat je wilt ontwikkelen en waarom dit voor jou van meerwaarde is. Ontwikkel je als Manager bijvoorbeeld in business acumen, leiderschap, professionele behendigheid, authenticiteit, coaching of lean principles. Waar heb jij behoefte aan?
Avel chuklanov 9 OWS4l T5iq Q unsplash LR 1

Contact

Ben jij enthousiast geworden om als Manager aan de slag te gaan bij Boer & Croon? Goed om te horen! Onderstaand vind je alle informatie over de stappen van ons sollicitatieproces. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Annelotte Hendriks door te mailen naar recruitment@boercroon.nl

Statistieken

30

is de gemiddelde leeftijd van onze Managers

58

is de grootte van onze groep Managers

7

verschillende Solutions waarbij je je als Manager kunt aansluiten

Stijn van Hooff
Pim 1
Portret BC 01 11 2021 35
Frank Dag6 MG9141klein
Eveline staand MG4060 2
Diederick Gallas
Steven 1
Olivier dag5 MG7621klein

Sollicitatieproces

 • 1. Upload je CV
 • 2. Koffiedate (optioneel)
 • 3. Eerste gesprek
 • 4. Tweede gesprek
 • 5. Laatste assessmentronde

Solliciteer via deze website. Upload je CV en beantwoord twee motivatievragen: ‘Waarom ben jij geïnteresseerd in Boer & Croon?’ en ‘Wat interesseert je in de rol van Manager’? We vinden het vooral interessant om te horen waarom jij bij Boer & Croon past.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

Veelgestelde vragen

Wat maakt Boer & Croon anders dan andere management consultancy bureaus?

Als Manager bij Boer & Croon ga je denken, doen en tastbare resultaten realiseren. Je stuurt een team aan of doet zelfstandig opdrachten waarin je echte impact maakt. Daarnaast zit ondernemerschap in ons DNA en daarmee ook in de rol van Manager. Naast de inhoudelijke opdrachten die je doet en waar je je steeds verder in ontwikkelt, ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de solution. Hierbij kun je denken aan inhoudelijke ontwikkeling op het gebied van product development, het schrijven van artikelen, eigen verantwoordelijkheid in het werven van nieuwe collega’s, het genereren van nieuwe opdrachten en het in de markt zetten van de solution.

Wat houdt ondernemerschap in bij Boer & Croon?

Ondernemerschap kun je op verschillende manieren vormgeven. Bij Boer & Croon kan dit zowel intern als extern en vinden we het vooral belangrijk dat je dit doet op een manier die bij je past. Voor de één betekent dit een ambitie om te leren hoe je je netwerk kunt vergroten en nieuwe contacten kunt leggen. Wij faciliteren je dan aan de hand van training en door je mee te nemen naar klantgesprekken samen met de solution partner. Voor de ander past het beter om te focussen op inhoud en commercieel actief te zijn door opdrachten te verlengen, je oren en ogen open te houden op opdracht en mogelijkheden te creëren om extra’s collega’s te plaatsen bij een afdeling waar ook een vraagstuk ligt. Publicaties over een onderwerp waarin je jezelf hebt bekwaamd behoren ook tot de mogelijkheden. De manier waarop jij je ondernemerschap wilt vormgeven en ontwikkelen, bespreek en evalueer je met je solutionpartner.

Hoe ziet mijn groeiperspectief eruit?

Wanneer je start als Manager, kun je zodra jij voldoende progressie en ambitie laat zien op zowel je opdrachten als je ondernemerschap, de overstap maken naar Engagement Manager. Als Engagement Manager krijg je een individueel commercieel target waar je in een jaar naartoe werkt en is het denkbaar dat je meerdere opdrachten naast elkaar uitvoert. Nadat je ook hierin na een aantal jaar succesvol bent wat betreft performance, ontwikkeling en ambitie ontstaan er mogelijkheden om door te groeien naar de rol van Director. Deze stap houdt in dat je opdrachten nog verder toenemen in zwaarte en complexiteit en je individuele salestarget stijgt. Afhankelijk van jouw ontwikkeling in deze rol en de ruimte binnen Boer & Croon zijn er mogelijkheden om door te groeien naar de rol van Partner.

Hoe is de werk privé balans binnen Boer & Croon?

Bij Boer & Croon houden we van ons werk maar worden we ook blij van onze hobby’s, sporten of ons gezin. Wij geloven in eigen verantwoordelijkheid, wat in ons geval betekent dat jij zelf het beste kunt inschatten wanneer het nodig is om tijdelijk wat extra uren te maken, maar ook om aan te voelen wanneer het tijd is om even bij te tanken. Dit doe je in afstemming met ons en met je opdrachtgever. Kortom; wanneer het gewenste resultaat wordt bereikt, ben jij vrij in de manier waarop je hier naartoe werkt.

Wat zijn de ontwikkelmogelijkheden binnen Boer & Croon?

Bij Boer & Croon geloven wij in continue ontwikkeling. Ieder jaar bespreek jij met je solution partner jouw ontwikkelwensen en doelstellingen voor het komende jaar. Wanneer blijkt dat een opleiding of cursus die je graag wilt volgen, zowel voor jou als voor Boer & Croon een toegevoegde waarde heeft, is er veel mogelijk. Naast de individuele opleidingsmogelijkheden wordt er per solution gekeken welke collectieve trainingen of cursussen bijdragen aan een gedegen en actueel kennisniveau binnen het team.

Waar in het land bevinden jullie opdrachten zich?

Voornamelijk in de Randstad, maar onze opdrachten zijn verdeeld over het hele land. Wanneer dit betekent dat je verder moet reizen, faciliteert Boer & Croon voor iedere medewerker passend vervoer en indien nodig en mogelijk een overnachting.