Sluit

Managers

Boer & Croon biedt bewezen talent een uitdagende rol als Manager aan. Een combinatie van complexe opdrachten, specialistische kennis en intern ondernemerschap geeft je de kans om je sterk te ontwikkelen.

Werken bij boer croon manager finance en technology

"Manager zijn bij Boer & Croon is dynamisch en uitdagend met toekomst perspectief".

Michiel Bosse, Manager

Cultuur

Onze cultuur is een gezonde combinatie van professioneel en informeel. Zo zijn er regelmatig inspirerende kennisavonden, kun je meedoen aan een van onze Taskforces en is er ruimte om met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan de slag te gaan. Natuurlijk wordt er ook met regelmaat gesport en geborreld.
Meer weten? Kijk op onze vacature op Spielwork.

Vereisten

Je CV is belangrijk, je karakter belangrijker. Wij zoeken ervaring en kennis, maar vooral mensen die echt gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen en meer kennis op te doen. “Learn it alls” in plaats van “Know it alls”. Boer & Croon zoekt mensen die nieuwsgierig zijn én blijven.
Managers 4
Managers 3

Kritisch denken, ondernemend handelen

Wij zoeken het juiste perspectief om het beste resultaat te garanderen. We denken kritisch mee in de samenwerking en we zetten stevig aan om kansen te benutten. We sturen altijd op rendement, dus investeren we blijvend in onze mensen en onze netwerken. Samen leveren we tastbare en duurzame resultaten op in complexe omgevingen. We denken altijd kritisch en handelen altijd ondernemend.

Zelfstandig duurzame impact realiseren

Onze Managers zijn allemaal zeer capabel en ondernemend. Ze worden ingezet bij het realiseren van oplossingen voor de meest uiteenlopende managementvraagstukken. Onze Managers zijn zelf verantwoordelijk voor het in de markt zetten van de de Solutions. Solutions zijn specifieke deelgebieden waar mensen specialistische kennis ontwikkelen en inzetten bij opdrachten om zelfstandig verandering te realiseren en duurzame impact te creëren. De Solutions vertegenwoordigen specialistische kennis en ervaring voor het oplossen van complexe problemen binnen het betreffende thema. Iedere Manager focust zich met met zijn team op het verder uitbouwen van de Solution en ontwikkelt zich daarnaast continu ook op individueel niveau.

Je kunt als Manager aan de slag binnen de volgende Solutions:
 • Finance & Technology
 • Healthcare Solutions
 • Operations
 • Public Solutions
 • Strategy Realisation
 • Transformation & Realisation
  - Commercial Excellence
  - People Excellence
 • Transformation & Restructuring

Statistieken

32

is de gemiddelde leeftijd van onze Managers

30

is de grootte van onze groep Managers

8

verschillende Solutions waarbij je je als Manager kunt aansluiten


Impact maken & volop ruimte voor ondernemerschap

Dit ga jij doen als Manager bij Boer & Croon:
 • Zelfstandig of een team aansturend, opdrachten uitvoeren waar je echte impact maakt
 • Het verder verbeteren en uitbouwen van specifieke Solutions, en daarmee dus ook koersbepalend
 • Opdrachtgevers & uitdagingen door heel Nederland
 • Denken, doen & tastbare resultaten realiseren
 • Opdrachten variërend van 3 tot 9 maanden
 • Een stevige basis en een solide kennisnetwerk vanuit Boer & Croon
 • Hoge mate van verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap
 • Continue focus op zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling

Je bent nooit uitgeleerd

Er zijn zeer diverse trainingsmogelijkheden. Jij bepaalt wat je wil ontwikkelen en waarom dit voor jou een echte meerwaarde is. Enkele voorbeelden van mogelijkheden zijn: business acumen, leiderschap, professionele behendigheid, authenticiteit, coaching, lean principles etc. Waar heb jij behoefte aan?

Ben jij enthousiast geworden om als Manager aan de slag te gaan bij Boer & Croon? Goed om te horen! Hieronder vind je alle informatie over de stappen van ons sollicitatieproces.
Stijn van Hooff
Pim Dag4 MG6898klein
Portret BC 01 11 2021 35
marike schilderman
Lotte de Bruijn
Lisanne dag2 MG4894 klein
Leonie Dag4 MG6799klein
Frank Dag6 MG9141klein
Eveline staand MG4060 2
Elske Dag4 MG6695klein
Diederick Gallas
Dicky Sijpkens lowres zittend 2
Charles Dag6 MG9619klein
Anthonie dag4 MG6750klein
Adriaan Dag6 MG8725klein
Boer Croon dag7 Steven MG1169 klein
Boer Croon dag6 Miss X MG7660 klein
Olivier dag5 MG7621klein
Michiel Dag4 MG6944klein

Sollicitatieproces

 • 1. Upload je CV
 • 2. Koffiedate (optioneel)
 • 3. Eerste gesprek
 • 5. Tweede gesprek
 • 6. Laatste assessmentronde

Solliciteer via deze website. Upload je CV en beantwoord twee motivatievragen: ‘Waarom ben jij geïnteresseerd in Boer & Croon?’ en ‘Wat interesseert je in de rol van Manager’? We vinden het vooral interessant om te horen waarom jij bij Boer & Croon past.

Avel chuklanov 9 OWS4l T5iq Q unsplash LR 1

Contact

Wij streven ernaar het volledige sollicitatieproces binnen circa 3-4 weken af te ronden. De startdatum is vaak op de 1e van de maand, maar uiteraard is flexibiliteit en afstemming altijd mogelijk. Verdere vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze afdeling recruitment via recruitment@boercroon.nl.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct

Veelgestelde vragen

Binnen welke solutions kan ik mij aansluiten als Manager?

Dit zijn onze Management Solutions: Finance & Technology, Healthcare Solution, Operations, Public Solution, Stragegy Solution, Transformation & Program Solutions (People Excellence, Commercial Excellence), Transformation & Restructuring. Benieuwd naar meer inhoudelijke informatie per Management Solution?

Wat maakt Boer & Croon anders dan andere management consultancy bureaus?

Als Manager bij Boer & Croon ga je denken, doen en tastbare resultaten realiseren. Je stuurt een team aan of doet zelfstandig opdrachten waarin je echte impact maakt. Daarnaast zit ondernemerschap in ons DNA en daarmee ook in de rol van Manager. Naast de inhoudelijke opdrachten die je doet en waar je je steeds verder in ontwikkelt, ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de solution. Hierbij kun je denken aan inhoudelijke ontwikkeling op het gebied van product development, het schrijven van artikelen, eigen verantwoordelijkheid in het werven van nieuwe collega’s, het genereren van nieuwe opdrachten en het in de markt zetten van de solution.

Hoe is de werk privé balans binnen Boer & Croon?

Bij Boer & Croon houden we van ons werk maar worden we ook blij van onze hobby’s, sporten of ons gezin. Wij geloven in eigen verantwoordelijkheid, wat in ons geval betekent dat jij zelf het beste kunt inschatten wanneer het nodig is om tijdelijk wat extra uren te maken, maar ook om aan te voelen wanneer het tijd is om even bij te tanken. Dit doe je in afstemming met ons en met je opdrachtgever. Kortom; wanneer het gewenste resultaat wordt bereikt, ben jij vrij in de manier waarop je hier naartoe werkt.

Wat houdt ondernemerschap in bij Boer & Croon?

Ondernemerschap kun je op verschillende manieren vormgeven. Bij Boer & Croon kan dit zowel intern als extern en vinden we het vooral belangrijk dat je dit doet op een manier die bij je past. Voor de één betekent dit een ambitie om te leren hoe je je netwerk kunt vergroten en nieuwe contacten kunt leggen. Wij faciliteren je dan aan de hand van training en door je mee te nemen naar klantgesprekken samen met de solution partner. Voor de ander past het beter om te focussen op inhoud en commercieel actief te zijn door opdrachten te verlengen, je oren en ogen open te houden op opdracht en mogelijkheden te creëren om extra’s collega’s te plaatsen bij een afdeling waar ook een vraagstuk ligt. Publicaties over een onderwerp waarin je jezelf hebt bekwaamd behoren ook tot de mogelijkheden. De manier waarop jij je ondernemerschap wilt vormgeven en ontwikkelen, bespreek en evalueer je met je solutionpartner.

Waar in het land bevinden jullie opdrachten zich?

Voornamelijk in de Randstad, maar onze opdrachten zijn verdeeld over het hele land. Wanneer dit betekent dat je verder moet reizen, faciliteert Boer & Croon voor iedere medewerker passend vervoer en indien nodig en mogelijk een overnachting.

Wat zijn de ontwikkelmogelijkheden binnen Boer & Croon?

Bij Boer & Croon geloven wij in continue ontwikkeling. Ieder jaar bespreek jij met je solution partner jouw ontwikkelwensen en doelstellingen voor het komende jaar. Wanneer blijkt dat een opleiding of cursus die je graag wilt volgen, zowel voor jou als voor Boer & Croon een toegevoegde waarde heeft, is er veel mogelijk. Naast de individuele opleidingsmogelijkheden wordt er per solution gekeken welke collectieve trainingen of cursussen bijdragen aan een gedegen en actueel kennisniveau binnen het team.

Hoe ziet mijn groeiperspectief eruit?

Wanneer je start als Manager, kun je zodra jij voldoende progressie en ambitie laat zien op zowel je opdrachten als je ondernemerschap, de overstap maken naar Engagement Manager. Als Engagement Manager krijg je een individueel commercieel target waar je in een jaar naartoe werkt en is het denkbaar dat je meerdere opdrachten naast elkaar uitvoert. Nadat je ook hierin na een aantal jaar succesvol bent wat betreft performance, ontwikkeling en ambitie ontstaan er mogelijkheden om door te groeien naar de rol van Director. Deze stap houdt in dat je opdrachten nog verder toenemen in zwaarte en complexiteit en je individuele salestarget stijgt. Afhankelijk van jouw ontwikkeling in deze rol en de ruimte binnen Boer & Croon zijn er mogelijkheden om door te groeien naar de rol van Partner.