Sluit

Boer & Croon Talent Event - Get it Done

Ben je benieuwd naar Boer & Croon? Nieuwsgierig wat een functie als Young Executive jou kan bieden? Ervaar het tijdens ons Talent Event! Dat betekent een dag lang Boer & Croon leren kennen, een hersenkrakende case tackelen en potentiële toekomstige collega’s ontmoeten.

Boer Croon Young Execs 23 of 24

Young Executive Programma

Onze organisatie maakt een sterke groei door en is op zoek naar talentvolle starters met 0 tot 2 jaar werkervaring. In dit Young Executive programma ga je aan de slag bij en met onze klanten en volg je daarnaast het uitgebreide Management Development programma met trainingen in soft- en hardskills, intervisie en coaching.
We zoeken professionals die met creativiteit, lef, humor én kwaliteit oplossingen vinden voor managementvraagstukken.

Wanneer? Vrijdag 1 april bij Hotel Jakarta in Amsterdam.
We starten om 9 uur en het programma duurt tot 17.00 uur. Aansluitend ben je uitgenodigd voor een borrel op het kantoor van Boer & Croon aan de Piet Heinkade 95A.

Vrijdag 1 april in Hotel Jakarta in Amsterdam.

Stuur vóór 23 maart je aanmelding.

KLIK HIER voor aanmelding Boer & Croon Talent Event

Stuur je aanmelding voor het event via bovenstaande link. Deelnemers worden geselecteerd op basis van CV en krijgen zo snel mogelijk bericht.
Sanne Dag4 MG6636klein
Josephine Dag6 MG9558klein
Joris Dag4 MG6269klein
Daan dag2 MG4813klein
Max dag2 MG5165klein
Mays Fandakly zittend 1 LO

Over Boer & Croon

Boer & Croon helpt bestuurders en organisaties met oplossingen voor managementvraagstukken. En dat doen we al 50 jaar. We zijn toonaangevend in advies en uitvoering van complexe implementatietrajecten, executive search en executive interim-management voor organisaties in de publieke en private sector.

Met onze brede inhoudelijke expertise zoals in Finance & Technology, Turn- Around & Restructuring, People Excellence, Transformation & Program Management en Strategy & Execution ondersteunen we bestuurders van organisaties met het realiseren van hun ambities.

De kracht van Boer & Croon schuilt in onze mensen. We selecteren onze kandidaten op IQ, EQ én RQ; slim, verbindend en sociaal, en resultaat gericht.

Wij geloven in co-creatie. We werken samen met onze opdrachtgevers en realiseren de gewenste verandering met de mensen van de organisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een structurele oplossing, en voor ons is de opdracht pas geslaagd als het resultaat is bereikt. Op deze manier werken we iedere dag aan positieve impact.

Met onze invloedrijk en sterke netwerken, met bewezen leiderschap en met jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners.

Bij Boer & Croon schrijven we geen uitgebreide rapporten. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten.

Elke uitdaging, blijvend resultaat telt - Get it done!

Voor meer informatie:

Maaike Zwijnenburg is Talent Manager. Voor informatie kun je bij haar terecht.