Sluit

De HR Community bestaat uit zes zeer ervaren (interim) bestuurders op het gebied van HR: Dimitri Markidis, Hans Oosting, Martijn van Faassen, Thijs Brouwer, Rob Rutten, Peter van Asten en Mark van Leeuwen.

HR Community

De HR Community

De HR Community richt zich op het vertalen van de ondernemingsstrategie naar de ‘people strategie’ en de implementatie hiervan met behulp van professionele HR-ondersteuning. Onze Associate Partners versterken elkaar doordat verschillende personen met diverse profielen ervaringen en expertise met elkaar delen en samenwerken binnen Boer & Croon. Met een persoonlijke en transparante stijl, door te bouwen op jarenlange ervaring en een breed ondersteunend netwerk, realiseert de HR Community een succesvolle en duurzame ontwikkeling van een organisatie en haar werknemers.

Dienstverlening

De dienstverlening van de HR Community bestaat voornamelijk uit het oppakken van dergelijke rollen vanuit de positie van HR Directeur of Programma Manager. Zij streven altijd naar het bieden van blijvende, toegevoegde waarde.

Of u nu aan de vooravond staat van een transformatie, strategische koerswijziging, reorganisatie, fusie of afsplitsing of een verander- of ontwikkelprogramma met een stevig HR-component, de HR Community vormt uw ideale partner. Ze staan ook voor u klaar bij het creëren van een agile organisatie of bij het managen van een crisis die veel people implicaties met zich meebrengt. Vaak pakken we dat op vanuit de positie van CHRO of Programma Manager.

Sluit je aan bij onze HR Community

Meer weten?

Meer weten over de HR Community? Neem contact op met een van de leden of met Haico Spijkerboer.