Sluit

De Healthcare Community van Boer & Croon bestaat uit zeer ervaren (interim) bestuurders in de zorg.

Healthcare community

De Healthcare Community

De Community kenmerkt zich door uiteenlopende én complementaire ervaringen. Ieder van hen biedt een schat aan kennis en ervaring, opgedaan in meerdere zware (interim)posities. Door bij Boer & Croon hun krachten te bundelen ontstaat een waardevol platform voor het delen van kennis en expertise en om elkaar te helpen en versterken. Waar nodig is bovendien ondersteuning beschikbaar vanuit de andere expertisegebieden van Boer & Croon. Op die manier vullen de leden van de Healthcare Community in uw organisatie niet alleen tijdelijk een functie in, maar kunnen ze leiding geven aan duurzame strategische verandering.

Dienstverlening

De dienstverlening van de Healthcare Community is gericht op het realiseren van duurzame veranderingen bij zorgorganisaties. De leden hebben bewust de keuze gemaakt om hun talent en kennis in te zetten op interimbasis. U kunt hen inhuren als tijdelijk vervanger van een bestuurder of als zwaargewicht bij complexe (verander) vraagstukken binnen de zorg.

Sluit je aan bij onze Healthcare Community

Meer weten?

Meer weten over de aanpak en resultaten van de Healthcare Community? Neem contact op met een van de leden of met Anoesjka van Aanholt of Janneke van der Kruijs van Boer & Croon