Sluit

Business Course - Discover Boer & Croon
Vind jij het belangrijk om na je studie jezelf te blijven ontwikkelen? Word je warm van managementvraagstukken en zit jij nooit stil? Dan is de business course van Boer & Croon op 12 & 13 mei zeker interessant voor jou. Hier nemen we je mee in onze bedrijfscultuur en ontdek je hoe het is om bij ons aan de slag te gaan.

Business Course

Business Course

Tijdens deze tweedaagse course staat jouw ontwikkeling en kennismaking met ons centraal. We gaan samen aan de slag met een case, waarbij je niet alleen inhoudelijk wordt uitgedaagd, maar ook op persoonlijk vlak. Los van dat we inhoudelijk bezig zijn, leren we elkaar beter kennen tijdens de informele uitjes.

De inschrijving sluit op 1 mei. Pak dus snel deze kans om jouw plek voor de Business Course te bemachtigen via onderstaande link.
Deelnemers worden eerst geselecteerd op basis van CV en krijgen uiterlijk 2 mei bericht. Voordat de course begint maak je een Online Assessment. Na dit selectiemoment hoor je of je mee mag met ons op Business Course.

Datum: 12 & 13 mei in Amsterdam

De inschrijving sluit op 1 mei. Pak dus snel deze kans om jouw plek voor de Business Course te bemachtigen via onderstaande link. Deelnemers worden eerst geselecteerd op basis van CV en krijgen uiterlijk 2 mei bericht. Daarna heb je één gesprek bij ons op kantoor en daarna maak je voordat de course begint je Online Assessment. Na deze twee selectiemomenten hoor je of je mee mag met ons op Business Course.

KLIK HIER voor aanmelding Boer & Croon Business Course

Portret BC 01 11 2021 28
Fre üde ürique Dag4 MG7047klein
Renske van Eijk
Lucas Verhagen
Rivka dag2 MG5048klein
Frank Dag6 MG9141klein
Portret BC 01 11 2021 7
Gwen Dag6 MG8978klein

Over Boer & Croon

Boer & Croon helpt bestuurders en organisaties met oplossingen voor managementvraagstukken. En dat doen we al 50 jaar. We zijn toonaangevend in advies en uitvoering van complexe implementatietrajecten, executive search en executive interim-management voor organisaties in de publieke en private sector.

Met onze brede inhoudelijke expertise zoals in Finance & Technology, Turn- Around & Restructuring, People Excellence, Transformation & Program Management en Strategy & Execution ondersteunen we bestuurders van organisaties met het realiseren van hun ambities.
De kracht van Boer & Croon schuilt in onze mensen. We selecteren onze kandidaten op IQ, EQ én RQ; slim, verbindend en sociaal, en resultaat gericht.

Wij geloven in co-creatie. We werken samen met onze opdrachtgevers en realiseren de gewenste verandering met de mensen van de organisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een structurele oplossing, en voor ons is de opdracht pas geslaagd als het resultaat is bereikt. Op deze manier werken we iedere dag aan positieve impact.

Met onze invloedrijk en sterke netwerken, met bewezen leiderschap en met jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners. Bij Boer & Croon schrijven we geen uitgebreide rapporten. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten.

Elke uitdaging, blijvend resultaat telt - Get it done!