Sluit

YESS

Executive search

Boer & Croon helpt bij managementvraagstukken. Het vinden van de beste leiders voor je organisatie is zo’n management uitdaging. Je zoekt de kandidaat die past bij de ambities en cultuur, van de organisatie, met de juiste kennis, ervaring en leiderschapskwaliteiten.
YESS, het executive search team van Boer & Croon, brengt je snel in contact met de juiste kandidaten.

Executive Search Stockfoto algemeen

Hoe kunnen we helpen

Geen onderneming is dezelfde. Elke organisatie heeft haar eigen cultuur en unieke uitdagingen voor groei en ontwikkeling. Daarbij heeft elke industriële sector weer zijn specifieke kenmerken. Als kenner van het bedrijfsleven en 'not for profit' organisaties, vind je bij YESS de juiste gesprekpartner voor het invullen van een senior managementpositie.

MIDDELGROTE BEDRIJVEN

Een duidelijke langetermijnstrategie is van groot belang. Dit geldt zowel voor familie- en beursgenoteerde bedrijven als voor organisaties met een partnershipstructuur. YESS beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals in dit type bedrijven. Deze professionals beschikken over de juiste competenties om een succesvolle langetermijnstrategie op te zetten en uit te voeren. Onze consultants begrijpen als geen ander de veranderende dynamieken en specifieke cultuur die middelgrote organisaties kenmerken. YESS ondersteunt je bij het identificeren van best in class kandidaten en het evalueren en optimaliseren van jouw directieteam en de laag daaronder.

PRIVATE EQUITY OWNED

YESS helpt je bij het selecteren van ondernemende directieleden en de invulling van sleutelposities wanneer je investeert in een nieuwe bedrijf of wanneer jouw organisatie wordt overgenomen door Private Equity. Wij ondersteunen bij de ontwikkeling van een strategisch team. Zo kan jouw organisatie gefundeerde beslissingen over het herstructureringsproces nemen die het groeipotentieel ten goede komen. Onze consultants begrijpen dat de samenwerking tussen het portfoliobedrijf en de Private Equity firma cruciaal is voor een succesvolle buy & build strategie.

SCALE-UP

Jouw startup heeft een succesvol business model ontwikkeld en uitgebouwd. Dit brengt een aantal cruciale vervolgstappen met zich mee: de opbouw en professionalisering van het management team, de optimalisering van de bedrijfsprocessen en de acceleratie van winstgevende groei. YESS draagt zorg voor deze scale-up middels een combinatie van executive search en leadership development. Op deze manier kun je enerzijds ondernemende kandidaten voor sleutelposities aantrekken en anderzijds jouw huidige team talentgericht ontwikkelen. Samen zullen zij het verschil gaan maken.
VAN START-UP NAAR SCALE-UP
  • Snelle groei
  • Internationalisering
  • Professionalisering
  • Nieuwe aandeelhouders

MULTINATIONALS

Multinational companies zijn een belangrijke kweekvijver van talent. Zij trekken de beste professionals aan en hebben veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Nederland heeft relatief veel (regionale) hoofdkantoren van multinationals en YESS werkt regelmatig voor deze organisaties. Hierbij richten onze consultants zich voornamelijk op management rollen binnen stafafdelingen, zoals Finance, Risk & Control, Tax & Treasury, Investor Relations, HR, Legal, Compensation & Benefits, Corporate Development, Digital en Consumer Insights.
Margreth test
Annemarijn Dag5 MG7961klein
Edith dag2 MG5004klein
Kati dag6 MG8784klein
Peter Dag5 MG8041klein
Petra Dag6 MG8908klein