Sluit

Women in Finance & Technology

Boer & Croon event

Jacqueline Bongartz is zakelijk directeur bij het Stedelijk Museum met een achtergrond in finance en consultancy. In haar presentatie zoomt ze in op de meerwaarde en de unieke rol van vrouwen in finance en technology. Daarbij vertelt Jacqueline ook hoe ze het in een business vol mannen haar carrière vorm heeft gegeven.
Vervolgens leer je tijdens een inspiratiesessie hoe je steeds makkelijker en comfortabeler uit je comfort zone kunt stappen.
De avond sluiten we af met een walking dinner en een borrel.

WEBSITE template afbeeldingen 1611 x 1049 px 14

Special guest is Jacqueline Bongartz, Zakelijk directeur bij het Stedelijk Museum, met een achtergrond in zowel finance als consultancy. Na haar studie bedrijfseconomie werkte ze ruim 15 jaar bij KPMG. Daarna nam ze de stap naar de boardroom als Financieel directeur bij o.a. Vialis, Ballast Nedam en Blokker. Sinds 2019 is Jacqueline Zakelijk directeur Stedelijk Museum. In Het Financieel Dagblad werd haar overstap naar het Stedelijk als 'verrassend' omschreven.

In samenwerking met Gettinvolved organiseren we een workshop persoonlijk leiderschap met de titel ‘Get Comfortable with the Uncomfortable’.

Na een avond vol met nieuwe inzichten, sluiten we af met een walking dinner en borrel.

Ons event is voor vrouwen met 0-8 jaar ervaring in finance en/of technology en voor studenten die een studie volgen in de richting van finance of technology.
De inschrijving sluit op 13 juni. Pak dus snel deze kans om jouw plek te bemachtigen via onderstaande link.

Over het event

Women in Finance & Technology zal plaatsvinden op donderdag 16 juni van 17:00 tot 21:00 uur in Amsterdam-Noord in het Noorderlicht café op het NDSM terrein. Het programma:

17:00 - 17:30 Inloop
17:30 - 18:00 Introductie & kennismaking met Boer & Croon en het Finance & Technology team
18.00 - 18:45 Spreekster Jacqueline Bongartz - Zakelijk directeur bij het Stedelijk Museum
18:45 – 19:30 Inspiratiesessie - Get Comfortable with the Uncomfortable
19:30 - 21:00 Walking dinner & netwerkborrel

Voor aanmelding Boer & Croon Women in Finance & Technology

Klik hier om je aan te melden!

Over Boer & Croon

Boer & Croon helpt bestuurders en organisaties met oplossingen voor managementvraagstukken. En dat doen we al 50 jaar. We zijn toonaangevend in advies en uitvoering van complexe implementatietrajecten, executive search en executive interim-management voor organisaties in de publieke en private sector.

Met onze brede inhoudelijke expertise zoals in Finance & Technology, Turn- Around & Restructuring, People Excellence, Transformation & Program Management en Strategy & Execution ondersteunen we bestuurders van organisaties met het realiseren van hun ambities.

De kracht van Boer & Croon schuilt in onze mensen. We selecteren onze kandidaten op IQ, EQ én RQ; slim, verbindend en sociaal, en resultaat gericht.

Wij geloven in co-creatie. We werken samen met onze opdrachtgevers en realiseren de gewenste verandering met de mensen van de organisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een structurele oplossing, en voor ons is de opdracht pas geslaagd als het resultaat is bereikt. Op deze manier werken we iedere dag aan positieve impact.

Met onze invloedrijk en sterke netwerken, met bewezen leiderschap en met jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners.

Bij Boer & Croon schrijven we geen uitgebreide rapporten. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten.

Elke uitdaging, blijvend resultaat telt - Get it done!