Sluit

Uitbreiding team Young Executives

Het team van Boer & Croon is versterkt met Harm Derks en Nijs Wienese. De jonge talenten zijn deze maand gestart als Young Executives.

Nijs Wienese Boer & Croon

Nijs Wienese

Nijs Wienese is in september begonnen als Young Executive bij Boer & Croon. Nijs werkte hiervoor drieënhalf jaar bij ingenieursbureau Arcadis. Daar hield hij zich bezig met uiteenlopende onderwerpen als (duurzaamheids)strategie, de EU Taxonomy, project- en programmamanagement, financiële rapportage over klimaatrisico’s en branding. Ook hielp hij mee met de voorbereiding op het World Economic Forum. Nijs studeerde Business & Management in Groningen. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar in Bangkok en een half jaar in Kuala Lumpur gewoond. In de laatste stad organiseerde hij een congres over de circulaire economie. Zijn master Business Administration voltooide hij aan de Universiteit van Amsterdam.

“Ik krijg veel energie van ontmoetingen met mensen en nieuwe dingen doen en uitproberen. Complexe vraagstukken vind ik heel erg interessant, in het bijzonder het bedenken van duurzame oplossingen. Ik geloof er heilig in dat duurzaamheid geen los eiland is, maar dat alle mogelijke oplossingen van Boer & Croon duurzaam kunnen zijn, of dit nu een procesoptimalisatie, een reorganisatie of een personeelstevredenheidsonderzoek is.”

“De kernvraagstukken die Boer & Croon behandelt liggen precies op het snijvlak van strategisch nadenken en het daadwerkelijk implementeren. Dat spreekt me heel erg aan. Ik wil graag samen met de klant de doelstellingen op een pragmatische en duurzame manier verwezenlijken.”

“Ik hou erg van reizen. Voordat ik bij Boer & Croon begon heb ik een tijd gereisd door Latijns-Amerika. Daarnaast heb ik drie leuke zusjes waar ik graag mee kook. Ik sport ook graag en doe aan hardlopen, kickboksen en ben net begonnen met surfen. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen.”
Bc 7

Harm Derks

Harm Derks is sinds augustus Young Executive bij Boer & Croon. Harm werkte hiervoor tweeëneenhalf jaar voor een business consultancy bedrijf, waarvan anderhalf jaar in Parijs. Daar was hij verantwoordelijk voor de begeleiding van Nederlandse bedrijven bij de toetreding tot de Franse markt alsook Zuid-Europese en Latijns-Amerikaanse markten. Ook stuurde hij het projectteam aan dat verantwoordelijk was voor het lokale programma van een Nederlandse handelsmissie naar Parijs onder leiding van minister van Medische Zorg en Sport Bruno Bruins. Harm studeerde International Studies in Leiden, met een uitstapje van een half jaar bij een Chileense universiteit. Omdat hij zich meer wilde focussen op de relatie tussen bedrijfsvoering en duurzaamheid, heeft hij in Rotterdam de master Global Business & Sustainability gedaan. Harm is pragmatisch ingesteld en voelt zich erg aangesproken door de aanpak van Boer & Croon om snel te analyseren en direct verandering te brengen.

Harm: “Ik hou ervan om een multidimensionale impact te maken. Dat betekent dat ik graag breed te werk wil gaan en me ergens in vast wil kunnen bijten. De get it done mentaliteit van Boer & Croon sluit heel goed aan op mijn pragmatische aanpak.”

“Het Management Development programma van Boer & Croon spreekt me erg aan. De Young Executives vormen een leuke jonge dynamische groep. Er heerst een aanstekelijk enthousiasme.”

“Ik heb een enorme drive om wat ik doe ook echt goed te doen. Ook bij zaken die buiten mijn vakgebied vallen duik ik erin en ben ik pas tevreden als ik het goed in de vingers heb.”

“Hardlopen is een goede manier om mijn hoofd leeg te maken. Ik heb de marathon van Parijs gelopen, een hele ervaring om langs de Seine te lopen. En twee jaar daarvoor liep ik de marathon van Rotterdam, samen met mijn vader, dat was ook heel bijzonder.”