Nieuwe Healthcare Community bij Boer & Croon

In navolging van de Boer & Croon Associate Partners van de Transformatie & Herstructurering Community en CFO Community hebben opnieuw vier zeer ervaren (interim) bestuurders zich verbonden aan Boer & Croon. De heren Jean-Pierre van Beers en Bart Bemelmans en de dames Daniëlle Santen en Jeltje Schraverus zijn allen zeer ervaren (interim) bestuurders binnen de gezondheidszorg die tezamen onze nieuwe Healthcare Community vormen.

Healthcare groep

De interim bestuurders verbinden zich aan Boer & Croon door zich als Associate Partners aan te sluiten bij de organisatie en richten zich samen op strategische veranderopdrachten binnen de zorg. De Healthcare Community biedt een brede en duurzame oplossing, met als doel het resultaat en de kwaliteit van uw zorgorganisatie te verbeteren.

Waarin schuilt de kracht van deze Community? Een veilig paar handen, een schat aan ervaring, daadkrachtig, resultaatgericht; en dat keer vier. Voor de opdrachtgever is de groep van meerwaarde omdat hij of zij een bestuurder inhuurt die de kennis en ervaring van een heel team met zich meebrengt en daarin wordt ondersteund door de andere expertisegebieden vanuit Boer & Croon. Ervaringen delen en deze aanwenden voor opdrachten bij onze opdrachtgevers is dan ook de voornaamste reden van de oprichting van de Community. Op die manier vullen we niet alleen tijdelijk een functie in maar kunnen we leiding geven aan strategische verandering.

Wil je meer weten over onze Healthcare Community? Stuur een mail naar Anoesjka van Aanholt via a.van.aanholt@boercroon.nl of bel naar 020 – 301 43 07.