Nieuwe Manager bij Boer & Croon: Imraan Imamdi

Het jaar 2020 gestart met een nieuwe baan als Manager bij Boer & Croon: Imraan Imamdi deed het. Imamdi maakte de overstap naar Boer & Croon nadat hij zijn rol als strategisch adviseur bij Arsenaal Flex Professionals vervulde. Voordat hij deze rol innam, heeft hij jarenlang ervaring opgedaan binnen de bancaire sector, waarbij hij uiteindelijk als senior accountmanager binnen de Business Banking heeft geopereerd. Waarom hij de overstap maakte naar Boer & Croon? Imraan Imamdi vertelt.

De ideale vervolgstap

Imraan, waarom koos je ervoor om als Manager aan de slag te gaan bij Boer & Croon? Imraan: “Ik werd aangetrokken door de reputatie van Boer & Croon en het unieke profiel van de Managers functie. Eenmaal tijdens het sollicitatietraject voelde ik binnen elke fase een goede fitting en werd ik gegrepen door de cultuur en mogelijkheden die Boer & Croon biedt.” Maar wat maakt het werken als Manager bij Boer & Croon uniek? “Je fungeert als adviseur vanaf de zijlijn, maar je bent ook verantwoordelijk voor de daadwerkelijke implementatie. Dit in combinatie met de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van de diverse proposities (ondernemerschap) & de focus op persoonlijke ontwikkeling maakte deze rol voor mij de ideale vervolgstap.”, aldus Imraan.

Ontdekken wat bij je past

Over welke mogelijkheden die Boer & Croon je biedt, ben je enthousiast Imraan? “In mijn eerste dagen heb ik ervaren hoe hecht de groep is, plus ben ik blij met het feit dat er onderling volop kennis en expertise wordt gedeeld. Daarnaast grijp ik alle opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met beiden handen aan. Zo hoop ik naast ‘learning on the job’ bijvoorbeeld ook veel te leren van het Management Development programma dat voor Boer & Croon is ontwikkeld door Krauthammer.”

Ervaring met start ups en snelgroeiende bedrijven

Waar kunnen mensen voor bij jou terecht? “Ik heb een solide financiële en commerciële trackrecord opgebouwd binnen het corporate landschap. Ervaring binnen een startup en andere snelgroeiende bedrijven heb ik als unieke kans ervaren en daardoor zijn belangrijke competenties als ondernemerschap en creativiteit ontwikkeld. Ambitie, opgedane ervaring en ontwikkelde hard/soft skills in deze uiteenlopende werelden zijn van toegevoegde waarde voor Boer & Croon.”

Uitdagingen in het werkveld

Imraan hoopt uitdagingen tegen te komen op het snijpunt van strategie, finance en/of commercie. “Het liefst zo uiteenlopend als mogelijk. Het lijkt mij fantastisch om zo verder te bouwen op mijn eerdere werkervaring en maximaal te kunnen ontwikkelen.”

Is de functie van Manager iets voor jou?

Wil jij de mogelijkheden verkennen om bij Boer & Croon aan de slag te gaan in de rol als Manager? Of wil jij een van onze talenten inzetten in jouw organisatie? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.