Nieuwe Healthcare Groep bij Boer & Croon

In navolging van de Boer & Croon-associés van de Transformatie & Herstructureringsgroep en CFO  Kerngroep hebben opnieuw vier zeer ervaren (interim) bestuurders zich verbonden aan Boer & Croon. De heren Jean-Pierre van Beers en Bart Bemelmans en de dames Daniëlle Santen en Jeltje Schraverus zijn allen zeer ervaren (interim) bestuurders binnen de gezondheidszorg die tezamen onze nieuwe Healthcare Groep vormen.

De interim bestuurders verbinden zich aan Boer & Croon door zich als Associate Partners aan te sluiten bij de organisatie en richten zich samen op strategische veranderopdrachten binnen de zorg. De Healthcare Groep biedt een brede en duurzame oplossing, met als doel het resultaat en de kwaliteit van uw zorgorganisatie te verbeteren.

Waarin schuilt de kracht van deze groep? Een veilig paar handen, een schat aan ervaring, daadkrachtig, resultaatgericht; en dat keer vier. Voor de opdrachtgever is de groep van meerwaarde omdat hij of zij een bestuurder inhuurt die de kennis en ervaring van een heel team met zich meebrengt en daarin wordt ondersteund door de andere expertisegebieden vanuit Boer & Croon. Ervaringen delen en deze aanwenden voor opdrachten bij onze opdrachtgevers is dan ook de voornaamste reden van de oprichting van de groep. Op die manier vullen we niet alleen tijdelijk een functie in maar kunnen we leiding geven aan strategische verandering.

Wil je meer weten over onze Healthcare Groep? Stuur een mail naar Anoesjka van Aanholt via a.van.aanholt@boercroon.nl of bel naar 020 – 301 43 07.

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.