Maurice Hoogeveen nieuwe partner bij Boer & Croon Management

Amsterdam, 22 september 2017 – Maurice Hoogeveen (1969) wordt nieuwe partner bij Boer & Croon Management.

Om de groei van Boer & Croon te versnellen hebben wij ons partnerteam uitgebreid met Maurice Hoogeveen (48).

Maurice Hoogeveen gaat zich richten op interim management en executive search (bestuurders, senior management en toezichthouders) in het Publieke Domein. Daarnaast zal hij zich inzetten voor de Young Executive Management propositie van Boer & Croon. Maurice heeft een lange staat van dienst in verschillende rollen binnen en rond het openbaar bestuur. Hij was onder meer adviseur en interim manager. Sinds 2010 is hij werkzaam als wethouder van de gemeente Assen. Daar is hij onder meer verantwoordelijk voor onderwijs, cultuur, economische zaken, personeel en organisatie en ICT.

Over Boer & Croon Management

Boer & Croon is het managementbureau voor Nederland. De focus ligt op executive management: bestuurs- en directieposities en bij grote organisaties één niveau daaronder. Wij leveren managers voor een langere periode (vast dienstverband) en voor specifieke opdrachten (contractmanagement). Door ons grote netwerk en onze langjarige ervaring met interim management kunnen wij snelle oplossingen bieden. Ook leveren wij bestuurders voor toezichthoudende functies. De kandidaten die wij voorstellen komen uit ons netwerk of vinden wij door executive search.
Daarnaast hebben wij talentvolle Young Executives die snel inzetbaar zijn in uiteenlopende situaties en organisaties. Deze zorgvuldig geselecteerde afgestudeerde academici zijn actief in projecten of in de lijn en zijn gewild om organisaties van onderaf in beweging te krijgen.
Specifieke expertisegebieden van Boer & Croon zijn: herstructurering en change, organisatieontwikkeling, governance en managementstructuur, samenstelling Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen en bestuursconflicten.

Delen

Deze website maakt gebruik van om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.