Retail & FMCG

Retail & Fast Moving Consumer Goods

Boer & Croon ondersteunt diverse Retail, Food en Consumer Goods ondernemingen. Daarbij benaderen we de opdracht alsof wij werken voor twee klanten, de opdrachtgever en de uiteindelijke consument. Boer & Croon gelooft dat wanneer de consument gediend wordt door onze oplossing, de opdrachtgever vanzelf volgt.

Denk hierbij aan een verbeterslag op het gebied van de online winkelervaring, het transportproces versnellen en het inkoopproces efficiënter maken. Boer & Croon heeft ruime ervaring met deze en andere ontwikkelingen binnen de retail sector en fast moving consumer goods.

Trends in de retail markt.

  • De continue uitdaging om de relatie tussen producent/leverancier en consument te verkleinen ondanks dat consumenten steeds meer op afstand komt te staan. Wie koopt mijn product en hoe blijf ik hem/haar bereiken?
  • Globalisatie en de opkomst van lokale modellen. Ondanks de behoefte aan schaal en kostenefficientie blijft het belangrijk om ook lokale afwegingen te maken met betrekking tot sourcing, productie en verkoop.
  • Verregaande samenwerkingen tussen leverancier en afnemer om samen nog sneller te kunnen leveren. On demand de juiste hoeveelheden leveren.
  • Data als de verborgen schat van organisaties. Ken ik mijn klant en kan ik hem/haar voldoende volgen?

Boer & Croon dienstverlening

Om deze en andere trends om te zetten in kansen heeft Boer & Croon een hecht netwerk gebouwd van retail en FMCG-specialisten op het niveau van bestuurder, directeur en een niveau daaronder. Daarnaast hebben wij een groot aantal kundige Young Managers die gewend zijn om als schakel te functioneren tussen de strategische en operationele kant van een organisatie. Zij combineren authentiek ondernemerschap met het signaleren van kansen voor uw organisatie. Ook beschikt Boer & Croon oven reeks jonge talenten, onze Young Executives. Zij zijn consultant en manager in één en staan daardoor niet aan de zijlijn maar realiseren verandering van binnenuit.

Een aantal ervaren (interim) bestuurders heeft zich exclusief verbonden aan Boer & Croon. Zij kunnen ook rechtstreeks benaderd worden voor het maken van afspraken. Lees hier meer over de CEO/COO-groep en kom met hen in contact.

Voorbeelden opdrachten

Boer & Croon heeft binnen tal van bedrijven opdrachten lopen en opdrachten afgerond. Enkele daarvan zijn:

Innovatie / R&D projecten bij:

  • Friesland Campina
  • Van Geloven

Nieuwe lijn openen:

  • Kennemer visgroep
  • Farm Frites

Betrokken partners

Jaap Heeringa

j.heeringa@boercroon.nl | 06 - 123 150 20

“De sectoren retail en FMCG zijn altijd in beweging. De concurrentie is hoog, de (digitale) verandering constant. Een fantastische uitdaging waar ik mijn energie in kwijt kan. Samen met de opdrachtgever de juiste mensen op de beste plek krijgen, dat vind ik mooi.”

Mariska Seijsener 

m.seijsener@boercroon.nl | 06 - 531 71 554

“Als je ergens innovatie tegenkomt is het binnen de retail en FMCG sector. Nieuwe digitale consumentenkanalen, kortere productie- en vervoerslijnen en de circular economy, het speelt allemaal. Dat vereist kennis, de juiste managers, denkers en doeners. Voor mij een mooie uitdaging om de juiste match te vinden.”

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.