Gezondheidszorg

Boer & Croon is al decennialang actief over de volle breedte van de zorg. Onze opdrachtgevers zijn onder andere ziekenhuizen, instellingen voor eerstelijnszorg, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Ook zijn wij een ervaren partner voor zorgverzekeraars, brancheverenigingen, koepelorganisaties en onderzoeksinstituten.

Diensten

Wij bieden onze opdrachtgevers een breed palet aan maatwerkoplossingen voor managementvraagstukken, waaronder:

  • Executive Search; in ons hoogwaardige netwerk vinden wij toezichthouders, bestuurders en directieleden die wij via een zorgvuldig proces plaatsen bij onze opdrachtgevers.
  • Interim management; indien nodig, zorgen wij snel voor tijdelijke invulling van bestuurlijke posities of directie- en managementrollen. Wij hebben een breed netwerk van beschikbare interim-kandidaten. Een aantal zeer ervaren (interim) zorgbestuurders heeft zich bovendien exclusief aan Boer& Croon verbonden.
  • Managers & Young Executives; wij hebben ca. 70 jonge, talentvolle mensen in dienst, die wij zelf opleiden en inzetten in diverse rollen bij onze opdrachtgevers, zoals projectmanager, interim-manager of adviseur.

Ik heb een vraagstuk

Trends

In mei 2020 heeft Boer & Croon een publicatie uitgebracht met acht thema's die nu en in de toekomst belangrijk zijn in de zorgsector. Naast een overzicht van belangrijke trends per thema, bieden wij zorgorganisaties hiermee handvatten om de koers voor de komende tijd te bepalen.

Klik hier voor het complete artikel. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mariska Seijsener of Janneke van der Kruijs.

Ons netwerk

Boer & Croon voert tot op het hoogste niveau opdrachten uit bij grote bedrijven en organisaties in alle mogelijke sectoren. Dat doen we met een groot aantal collega’s: stuk voor stuk gedreven en slagvaardige professionals die weten waar hun gelijkgestemden zitten. In onze database vinden we bovendien vele honderden bestuurders en managers die de afgelopen decennia over het bedrijfsleven en de publieke sector zijn uitgewaaierd. Daarmee is Boer & Croon met recht een netwerkhuis. Wij kennen het aanstormend talent én het topmanagement van Nederland. We weten waar hun kracht zit en wat hun persoonlijke drijfveren en ambities zijn.

Onze mensen

De kracht van Boer & Croon schuilt in mensen. De mensen waar we mee werken, waar we voor werken en de mensen die voor ons werken.

De verantwoordelijke partners en director voor de gezondheidszorg binnen Boer & Croon zijn Anoesjka van Aanholt, Seerp Leistra, Ine Frings en Janneke van der Kruijs. U kunt contact met hen opnemen voor nadere toelichting of een kennismakingsgesprek.

Een aantal ervaren (interim) zorgbestuurders heeft zich exclusief verbonden aan Boer & Croon. Zij kunnen ook rechtstreeks benaderd worden voor het maken van afspraken. Lees hier meer over de Healthcare groep en kom met hen in contact.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.