Markten

Financiele dienstverlening

Binnen de sector Financiële dienstverlening richten we ons op banken, verzekeraars, pensioenuitvoerders, pensioenfondsen, vermogensbeleggers en andere financiële dienstverleners.

Lees verder

Energie & Utilities

Het energielandschap is volop in beweging en de energietransitie is in volle gang. Van elektrische auto's tot en met decentrale energienetwerken. De impact van deze snelle ontwikkelingen is enorm, de industrie staat voor grote uitdagingen. Boer & Croon gaat deze uitdagingen aan!

Lees verder

Maatschappelijke organisaties & onderwijs

Binnen de sector richten wij ons op een breed palet aan maatschappelijke organisaties bij de oplossing van managementvraagstukken. 

Lees verder

ICT en High Tech

De sectoren ICT en High Tech zijn cruciaal voor de ontwikkeling van de Nederlandse Economie.

Lees verder

Retail & FMCG

Binnen de sectoren Retail & FMCG  benaderen we de opdracht alsof wij werken voor twee klanten, de opdrachtgever en de uiteindelijke consument. Met deze holistische benadering volgt succes vanzelf. 

Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).