Mariska Seijsener nieuwe partner bij Boer & Croon Management

Amsterdam, 28 november 2017 – Mariska Seijsener wordt nieuwe partner bij Boer & Croon Management.

Om de groei van Boer & Croon en de Young Executive Management propositie te versnellen hebben wij ons partnerteam uitgebreid met Mariska Seijsener (38).

Mariska Seijsener start per 1 januari bij Boer & Croon. Daar zal zij zich focussen op het uitbouwen van de Young Executive Management propositie. “Wat mij opviel aan de alumni en Young Executives die ik heb gesproken is het enthousiasme, energie en de hoge kwaliteit. Ook het opleidingsprogramma staat als een huis. Voor mij ligt de uitdaging in het verder uitbouwen van het concept en vooral het breder bekend maken van de propositie onder opdrachtgevers. Daar heb ik enorm veel zin in. ”

Mariska heeft een lange staat van dienst en ruime ervaring binnen Management Consulting en is bij haar laatste werkgever KPMG, vooral verantwoordelijk geweest voor organisatieadvies en implementatie op het gebied van organisatietransformatie.

Over Boer & Croon Management

Boer & Croon is het managementbureau voor Nederland. De focus ligt op executive management: bestuurs- en directieposities en bij grote organisaties één niveau daaronder. Wij leveren managers voor een langere periode (vast dienstverband) en voor specifieke opdrachten (contractmanagement). Door ons grote netwerk en onze langjarige ervaring met interim management kunnen wij snelle oplossingen bieden. Ook leveren wij bestuurders voor toezichthoudende functies. De kandidaten die wij voorstellen komen uit ons netwerk of vinden wij door executive search.

Daarnaast hebben wij talentvolle Young Executives die kritisch reflecteren op de organisatie waarbinnen zij werken en op hun eigen meerwaarde binnen die organisatie. Zij zijn actieve projectmanagers en procesmanagers, altijd in de lijn en snel inzetbaar, in uiteenlopende situaties en organisaties. Deze zorgvuldig geselecteerde academici (top 1% van Nederlandse afgestudeerden) weten organisaties van onderaf in beweging te krijgen en duurzame verandering te realiseren door hun enorme executiekracht.

Specifieke expertisegebieden van Boer & Croon zijn: herstructurering en change, organisatieontwikkeling, governance en managementstructuur, samenstelling Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen en bestuursconflicten.

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.