Lisanne Oud start als Talent Manager bij Boer & Croon

Begin deze maand startte Lisanne Oud als Talent Manager bij Boer & Croon. Zij volgt hierin Lidia Drost op, die per 1 juni jl. bij Boer & Croon de functie Manager People & Development vervult. Lisanne is verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van de Young Executives (die het 3-jarige Management Developement Programma aangaan) binnen de organisatie. Wij gingen met haar in gesprek.

 

Lisanne, welke impact wil je bij Boer & Croon realiseren?

“Door veel persoonlijke aandacht de Young Executives – in elke fase die ze doorlopen – te laten groeien en ontwikkelen. Daarnaast ervoor zorg dragen dat alle YE’s hun talenten optimaal weten in te zetten bij onze klanten. Ook vind ik het belangrijk dat mensen authentiek kunnen blijven: écht zichzelf kunnen zijn, weten waar ze voor staan en de ruimte krijgen om dat te ontdekken.”

Wat zijn volgens jou de trends en ontwikkelingen binnen jouw functie?

“Continu aansluiting blijven zoeken bij verschillende generaties binnen je organisatie blijft belangrijk. Bijvoorbeeld: welke impact heeft een generatie op drijfveren en motivaties? Wat is er nodig om te zorgen dat mensen zich willen blijven ontwikkelen én optimaal gebruik gaan maken van hun kwaliteiten? Mensen zijn namelijk ons belangrijkste kapitaal. Het is dan ook van belang dat je als organisatie zorgt dat je talenten relevant blijven voor je organisatie. De koers van je organisatie is daarbij bepalend. Vraag je dan af: welke investering vraagt dit op gebied van ontwikkeling van medewerkers?”

Wat zijn de grootste uitdagingen die eraan komen?

“Een goede balans vinden tussen standaardisatie en de afstemming op persoonlijke wensen en keuzes. Juist een persoonlijke aanpak is zó krachtig. Gelukkig is deze ruimte er bij Boer & Croon volop!”

Wil jij de mogelijkheden verkennen om bij Boer & Croon aan de slag te gaan als Young Executive met het 3-jarige Management Development Programma of een stapje verder, in de rol als Manager? Of wil jij een van onze talenten inzetten in jouw organisatie? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.