Sluit

Sluit

Interim Management

We realiseren en optimaliseren verandering. Door mee te denken en mee te doen.

Interim Management Stockfoto algemeen

Een Interim Manager van Boer & Croon vergroot de slagvaardigheid van de organisatie direct aanzienlijk. Hij of zij helpt je je strategische doelen te bereiken, het oplossen van crises, het managen van een groot verandertraject, een fusie rond krijgen of tijdelijk het fort versterken. Boer & Croon geeft je passende oplossingen en de optimale combinatie van kennis, niveau en karakter.

Waarom Boer & Croon

Toegewijd als geen ander

Boer & Croon betrekt mensen bij verandering. We zijn toegewijd als geen ander. Als deel van jouw team werken we samen aan oplossingen die we ook samen realiseren. Al sinds 1973 voeren we tot op het hoogste niveau opdrachten uit bij organisaties in alle mogelijke sectoren.

Impact van binnenuit

Dat doen we met heel veel gedreven en slagvaardige collega’s. En met vele honderden managers die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Onze interim-managers zijn inhoudelijke zwaargewichten en sociale inspirators. Sociaal vaardige mensen met minstens tien jaar ervaring in een eindverantwoordelijke positie. Ze maken positieve impact van binnenuit.

Nederlands beste topmanagers

En al veertig jaar hebben we een intensieve relatie met Nederlands beste topmanagers, die allemaal inzetbaar zijn als CEO, CFO, COO, CCO en CHRO; in besturen en directies; of in de rol van programmamanager of procesmanager in complexe trajecten.
Kobu agency 7okk Fhxrx Nw unsplash
Thisisengineering raeng fza Xcu7 H4 unsplash
Boer & Croon Communities

Transformation & Restructuring Community

Boer & Croon is al decennia lang gespecialiseerd in grote change trajecten, herstructurering en recovery. We hebben een uitgebreid trackrecord van grote herstructureringen en spraakmakende reddingsoperaties. Maar ook van kleinere projecten bij industriële bedrijven, dienstverleners en not-for-profit organisaties. Enkele ervaren bestuurders en change managers hebben zich exclusief verbonden aan Boer & Croon als Associate Partner.
Meer informatie over de Community

Healthcare Community

De Healthcare Community biedt een brede en duurzame oplossing die het resultaat en de kwaliteit van je zorgorganisatie verbeteren. Voor de opdrachtgever zijn we van meerwaarde omdat hij of zij een bestuurder inhuurt die de kennis en ervaring van een heel team met zich meebrengt en daarin wordt ondersteund door de andere expertisegebieden van Boer & Croon. Ervaringen delen en inzetten voor opdrachten bij onze opdrachtgevers is dan ook de voornaamste reden van de oprichting van onze Community. Zo vullen we niet alleen tijdelijk een functie in, maar kunnen we leiding geven aan strategische verandering.
Meer informatie over de Community

CEO/COO Community

Wij hebben een sterke focus op resultaat en een verbindende manier van werken. Alle leden van onze Community hebben hun sporen verdiend: als CEO, Managing Director, COO, Supply Chain Director of CPO. In ons werk als interim manager bouwen we voort op onze jarenlange managementervaring en worden daarbij ondersteund door het brede netwerk van andere Boer & Croon interimmanagers en Young Professionals. We kunnen adviseren maar zijn vooral verandermanagers met duurzame impact.
Meer informatie over de Community

"Ik zie en voel de kracht van ons netwerk en de samenwerking met jonge energieke Boer & Croon’ers. Dit versterkt mijn impact als interim-manager tijdens opdrachten".

Rob van Doorn, Interim Manager via Boer & Croon

HR Community

De HR Community zorgt voor een succesvolle en duurzame ontwikkeling van organisaties en de mensen die daar werken. In goede en slechte tijden, zoals nu. We leven ons in in organisaties en samen met het management vertalen we de ondernemingsstrategie naar de people strategie en zorgen we dat deze met professionele ondersteuning vanuit HR wordt gerealiseerd. Richten, inrichten en verrichten. Het uitgangspunt is altijd maatwerk, waardecreatie en resultaat. Samen bouwen we op jarenlange ervaring en een breed ondersteunend netwerk van professionals en het jonge talent van Boer & Croon.
Meer informatie over de Community

CFO Community

De CFO Community heeft verschillende en aanvullende ervaringen. We zijn allemaal door de wol geverfde financiële professionals die verschillende (interim)posities hebben vervuld bij diverse organisaties. Het sleutelwoord voor ons is executie: snel analyseren en direct verbeteringen doorvoeren. Daarnaast hebben we allemaal onze eigen specialismen binnen het bredere finance-spectrum: van Private Equity, M&A tot IT & Data en financieringen.
Meer informatie over de Community

Meer weten?

More information about our services? Fill in the contact form or get in touch with Eelco Koehoorn, Jos Zandhuis, Haico Spijkerboer, Ine Frings (Southern Netherlands region), Willemijn Broerse (Northern Netherlands region) or Anoesjka van Aanholt (Healthcare).