Sluit

Onze HR community helpt bedrijven om een HR-beleid te realiseren dat aansluit op de ambities en doelen van de organisatie. Wij geloven dat dit cruciaal is voor succes, nu en in de toekomst.
Een senior interim-HR-professional van Boer & Croon vergroot de slagvaardigheid van de organisatie direct.

Dylan gillis Kdeq A3a Tn BY unsplash
Boer & Croon levert de interim-HR-professional die jouw organisatie nodig heeft.

Interim-HR-professional gezocht? Boer & Croon. We get it done!

Het succes van een organisatie staat of valt met de kwaliteit van haar medewerkers. Tegelijkertijd vormen medewerkers meestal de grootste kostenpost, dus het is van groot belang om de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Hoe groot of klein een organisatie ook is, een goed HR-beleid is een kerntaak voor het management.

Soms is er een interim-HR-manager of -directeur nodig omdat de omstandigheden om andersoortige ervaring en expertise vragen, zoals in het geval van een reorganisatie, een fusie, afsplitsing of overname. En soms omdat de onderneming onstuimig groeit of juist in zwaar weer verkeert.


"Hoe groot of klein een organisatie ook is, een goed HR-beleid is een kerntaak voor het management."


INTERIM HR MANAGEMENT

Boer & Croon zoekt de juiste HR-professional die bij jouw vraag en ondernemingsstrategie past. Onze senior HR-professionals versterken elkaar door hun verscheidenheid aan ervaring en expertise, die zij binnen de HR community van Boer & Croon met elkaar delen. Hiermee kan de senior HR-professional bijdragen aan een succesvolle en duurzame ontwikkeling van jouw organisatie.

Of je nu aan de vooravond staat van een transformatie, strategische koerswijziging, reorganisatie of een andere ontwikkeling die een stevige HR-component heeft, de HR-professional van Boer & Croon kan het HR-management (deels) van jou uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op de overige zaken. Onze interim-HR-specialisten zijn inzetbaar binnen onder andere de volgende functies:

  • Interim-CHRO-directeur
  • Interim-HR-manager
  • HR-programmamanager
  • Kwartiermaker

Waarom een interim-HR-professional inschakelen?

De meest voorkomende reden om een interim-HR-professional in te schakelen is het ontstaan van een acute behoefte aan specifieke HR-kennis en ervaring. Of door het wegvallen van een HR-manager. Door het inschakelen van een direct beschikbare interim HR-professional loopt de realisatie van jouw doelstellingen geen vertraging op. Je kunt zo rustig de tijd nemen om een geschikte kandidaat te zoeken en hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen.

Bijkomend voordeel is dat een interim-HR-professional, door zijn of haar brede ervaring bij verschillende organisaties, snel extra verbeterpunten ziet.

Sommige organisaties zijn te klein om een vaste HR-manager in dienst te nemen, maar willen toch een professioneel HR-beleid voeren. Een interim-HR-professional kan dan uitkomst bieden en een basis leggen voor goed HR-beleid. Ook grotere organisaties met een eigen HR-afdeling hebben vaak behoefte aan een interim-HR-manager met een specifieke deskundigheid, zoals bij een grote reorganisatie, een fusie, het sluiten van vestigingen of een tekort aan goed gekwalificeerd personeel.


Onze HR-professionals

Hunters race M Ybh N8 Kaa Ec unsplash

Op maat gemaakte oplossingen

Boer & Croon biedt passende oplossingen en een optimale combinatie van kennis, ervaring, kaliber en karakter. Als onderdeel van het team van de opdrachtgever komen we samen tot oplossingen die we ook samen realiseren. Onze interim-HR-professionals vinden het belangrijk om korte lijnen te hebben met de mensen in de organisatie en hen te betrekken bij alle maatregelen. Onze interim-HR manager is in staat om de bedrijfsstrategie te vertalen en te implementeren in een ''people strategy'', maar de langetermijnopvolging moet door de mensen in de organisatie zelf worden gedaan. Met een persoonlijke en transparante stijl, door te bouwen op jarenlange ervaring en een breed ondersteunend netwerk, is de HR community in staat om een succesvolle en duurzame verdere ontwikkeling van een organisatie en haar medewerkers te realiseren.

Sluit je aan bij onze HR Community

Meer weten?

Meer weten over de HR community? Neem contact op met een van de leden of met Haico Spijkerboer.