Sluit

Een diversiteit aan collega’s zorgt voor een betere aansluiting met de vraagstukken die spelen bij organisaties en in de samenleving.
Ons commitment. We vergroten de diversiteit en inclusie binnen Boer & Croon, zodat we een afspiegeling zijn van de Nederlandse samenleving.

Colorful colourful construction 38070

Onze kracht schuilt in de mensen waarmee we werken

Een organisatie functioneert optimaal als iedereen meedoet. Daarom behandelen we iedereen zoals we zelf behandeld willen worden. Iedere collega moet zichzelf kunnen zijn in een veilige en inclusieve omgeving.
Daarbij zorgt een diversiteit aan collega’s voor een betere aansluiting met de vraagstukken die spelen bij organisaties en in de samenleving. Dit steunt ook onze belofte om complexe vraagstukken op te lossen en duurzame resultaten te leveren.


Ons commitment

We vergroten de diversiteit en inclusie binnen Boer & Croon, zodat we een afspiegeling zijn van de Nederlandse samenleving.
Op het gebied van diversiteit in gender en leeftijd hebben we een mooie balans. Het komende jaar ligt onze focus op het vergroten van onze biculturele diversiteit en de overige vormen van het diversiteitsspectrum.

Diversiteit en inclusie
is urgent, omdat:

  • we een omgeving willen zijn waar iedereen zich thuis voelt en kan excelleren;
  • de ontwikkeling van toptalent onze prioriteit is;
  • we streven naar een duurzame impact bij onze klanten.

Je thuis voelen en excelleren

Door ruimte te bieden, kunnen onze collega’s (excel)leren vanuit een breed perspectief. Verschillende individuen maken een krachtig team dat voor elk vraagstuk een blijvend resultaat realiseert.

Akshay Bakas 4
Foto broek
Steven 1
Mark Portretten Juni 2023 27 pixels
BC 04 04 compressed 4

Ontwikkeling van toptalent

Boer & Croon selecteert professionals met een ‘get it done’ mentaliteit: pragmatisch, open betrokken, persoonlijk en resultaatgericht.

Onze platte, transparante organisatie biedt ruimte voor ontwikkeling, creativiteit en verantwoordelijkheid, waardoor het talent van onze professionals blijft excelleren. Daarbij stimuleert een diverse en inclusieve omgeving om buiten de gebaande kaders te denken.


Duurzame impact

De beste oplossing ontstaat door een vraagstuk vanuit verschillende perspectieven te benaderen.
We werken aan een positieve impact en geloven in verandering van binnenuit. Met een sterk netwerk, bewezen leiderschap en jong talent zetten wij ons iedere dag in voor onze klanten en netwerkpartners.
We bedienen klanten in het hart van de Nederlandse samenleving en willen een voorbeeldfunctie zijn voor ons netwerk. Dat vraagt om een effectief beleid omtrent diversiteit en inclusie.

Vragen over onze visie op Diversiteit & Inclusie?

Neem dan contact op met Sigrid Booij (HR Business Partner) of Yvo Janssen (manager Marketing & Communicatie)