Sluit

De opstelling van Boer & Croon

Het lijkt erop dat niemand van Boer & Croon terugdeinst voor zweetdruppels en spierpijn. De ‘get it done’ mentaliteit die terugkomt in onze bedrijfsslogan, komt net zo goed tot uiting op het sportveld. De komende maanden zullen een aantal Boer & Croon collega’s hun verhalen delen, wat betekent sport voor hen en hoe komt dit terug in hun werk bij Boer & Croon?

Sportblog 1611 x 1049 px 1

Het is donderdagochtend 08:35 uur, de lucht is strakblauw en de zon schijnt. Samen met een grote groep collega’s sta ik in de rij voor de skilift. We zijn in Flaine, Frankrijk, op ski-trip. De lift opent pas over 25 minuten maar wij staan te popelen om naar boven te gaan. Nieuwsgierig ben ik al een paar dagen; hoe komt iedereen de berg af? En, welk groepje heeft straks hetzelfde tempo als ik? Bij de eerste afdaling blijkt het niveau al mijn verwachtingen te overtreffen. De een blijkt nog mooier of harder te skiën dan de ander en we hoeven nauwelijks op elkaar te wachten. En alsof we die dag nog niet genoeg kilometers in de bergen hebben afgelegd wisselt collega Maarten aan het einde van de middag nog even zijn ski’s om voor hardloopschoenen. Om een rondje van maar liefst 18km te rennen, want hij is aan het trainen voor de marathon van Rotterdam.

Whats App Image 2022 05 25 at 12 14 33 PM

Terug in Nederland vraag ik me af of ik wel echt zo verbaasd had moeten zijn over het fanatisme van mijn collega’s? Want na ruim twee jaar bij deze club weet ik eigenlijk best wel dat menig Boer & Croon-er zich sportief flink uitleeft. Een (halve) marathon rennen, de alternatieve Elfstedentocht, padellen en tennis. Er zijn wielrengroepjes, er wordt aan yoga en pilates gedaan, we doen mee aan de Dam tot Damloop, bedrijfshockey en – voetbal.

"Na ruim twee jaar bij deze club weet ik eigenlijk best wel dat menig Boer & Croon-er zich sportief flink uitleeft."

Bij Boer & Croon beschikken we stuk voor stuk over een uitstekend IQ, EQ, RQ zoals dat in menig assessment is vastgesteld. Ik zou daarbij willen stellen dat sportiviteit net zo goed een onderdeel is van het Boer & Croon DNA. Partners, backoffice medewerkers, managers en young executives van Boer & Croon; het lijkt erop dat niemand van ons terugdeinst voor zweetdruppels en spierpijn. De ‘get it done’ mentaliteit die terugkomt in onze bedrijfsslogan, komt net zo goed tot uiting op het sportveld. En die combinatie vind ik uniek. De komende maanden zullen een aantal Boer & Croon collega’s hun verhalen delen, wat betekent sport voor hen en hoe komt dit terug in hun werk bij Boer & Croon? Herkennen zij zich in mijn observatie?

Wordt vervolgd...