Sluit

Sluit

AevesBenefit en Boer & Croon slaan de handen ineen bij CowManager
CowManager is een dynamisch jong bedrijf in de agro-tech. Er zijn al bijna een miljoen koeien voorzien van slimme sensoren die het melkveehouders mogelijk maken hun kudde nauwlettend te volgen op afstand en daarmee het welzijn van de koeien te verbeteren, hun voeding te optimaliseren, de veeartskosten te reduceren en de melkproductie te verhogen. Toen de chips niet meer werden geleverd ontstond er een crisissituatie.

8de415ca1 detail

Nieuwe Chip Jan Roodenburg, Associate Partner bij Boer & Croon moest als Interim COO voor een oplossing zorgen. Hij vond een nieuwe chip, waarna kon worden begonnen met het aanpassen van de elektronica en het proces van certificering van de nieuwe leveranciers. Jan is weer klaar met zijn opdracht. En met de hulp van de searchers van YESS Boer & Croon is inmiddels Mark Beekmans gestart in de rol van director Supply Management die het werk van Jan heeft overgenomen. Roep om operationele inkoopmanager Vervolgens kwam via Jan de vraag voor een interim operationele inkoopmanager. Pim van Asperen, operations director van Boer & Croon belde Maaike te Slaa van AevesBenefit of zij hiermee kon helpen.
Maaike: ´Pim vertelde mij over de klant en welke specifieke behoefte deze had. Ik wist op basis van zijn verhaal direct wie daar goed bij zou passen. Een kandidaat die ik goed ken en precies het juiste profiel had. Binnen 24 uur hadden we een succesvolle plaatsing geregeld. Het was heel prettig dat de lijnen kort zijn en we elkaar kennen. Je wilt er gewoon gezamenlijk een succes van maken. Ik denk dat Aeves Benefit en Boer & Croon elkaar heel goed aanvullen. Wij houden ons bezig met de detachering van inkoopprofessionals, van junior tot senior functies. Andersom heeft Boer & Croon een enorm netwerk en klanten die wij nog niet kennen.´
Inmiddels is de crisis opgelost en kan CowManager zich weer volledig richten op haar kernactiviteiten.B&C Stories