In verbinding het nieuwe jaar in

Geschreven door Hugo Roosenschoon & Sterre de Geus , Young Executives bij Boer & Croon

We vallen midden in de avond. Voor het tweede jaar op rij staan we in de Kromhouthal van de oud-scheepmaker in Amsterdam-Noord. De microfoon is door Eelco Koehoorn, een van partners van Boer & Croon, doorgegeven aan hoogleraar Klinische Neuropsychologie, Margriet Sitskoorn. Zij zet uiteen hoe ons brein nieuwe verbindingen aanmaakt bij elk contact met een ander. Onze hersenen zullen na deze avond nooit meer hetzelfde zijn, vertelt ze. De kracht van contact, dat raakt de kern van Boer & Croon.

Nét werken & ont-moeten

In de zaal leek het adagium: netwerken, ‘het is nét werken’, niet op te gaan. Er blijkt ruimte voor verdieping in persoonlijke gesprekken en terwijl een van onze Young Executives achter de draaitafel staat, zien we zelfs wat heupen wiegen. Het uit eigen belang en berekenend op zoek gaan naar contact, maakt plaats voor ontmoeten, of beter gezegd: ont-moeten.

De proposities van Boer & Croon

De oplettende kijker zag langzaamaan een archipel ontstaan van groepen die de proposities van Boer & Croon vertegenwoordigen. Complexe organisatie transformaties, bestuurlijke uitdagingen in de zorg, ontwikkelingen in Finance & Technology, het realiseren van Operational Excellence en het aanpakken van vraagstukken in de publieke sector. Een greep van de proposities waarmee Boer & Croon ook in 2020 organisaties en bedrijven verder brengt. En dat alles met de combinatie van bewezen leiderschap en jong talent.

Groeien met de mens centraal

De erkenning van Management-Nederland zien we terug in de jaarcijfers. Het afgelopen jaar groeide onze omzet met 40% en verwelkomden we nieuwe collega’s met wie we samen verder bouwen aan de proposities. Het komend jaar mag Nederland en ook het buitenland van Boer & Croon verwachten dat we blijven groeien. Dat we bouwen aan nieuwe oplossingen voor organisaties en bedrijven, waarin de mens altijd centraal staat.

Margriet Sitskoorn rond haar verhaal af door te zeggen dat het ertoe doet wat we doen. Met het eindigen van de avond kunnen we in ieder geval zeggen dat we het nieuwe jaar wat dat betreft goed begonnen zijn.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over onze Operational Excellence oplossing? klik dan hier.

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.