Healthcare groep

  • Ervaren (interim)bestuurders in de zorg, daadkrachtig en resultaatgericht
  • Focus op duurzame strategische verandering
  • Waardevol platform voor het delen van kennis en ervaringen

Contact opnemen

De Healthcare groep van Boer & Croon bestaat uit vijf zeer ervaren (interim) bestuurders in de zorg: Bart Bemelmans, Daniëlle Santen, Jean-Pierre van Beers, Jeltje Schraverus en Leo Schoots. De groep kenmerkt zich door uiteenlopende én complementaire ervaringen. Ieder van hen biedt een schat aan kennis en ervaring, opgedaan in meerdere zware (interim)posities. Door bij Boer & Croon hun krachten te bundelen ontstaat een waardevol platform voor het delen van kennis en expertise en om elkaar te helpen en versterken. Waar nodig is bovendien ondersteuning beschikbaar vanuit de andere expertisegebieden van Boer & Croon. Op die manier vullen de leden van de Healthcare groep in uw organisatie niet alleen tijdelijk een functie in, maar kunnen ze leiding geven aan duurzame strategische verandering.

Naar onze Associate Partners

Dienstverlening

De dienstverlening van de Healthcare groep is gericht op het realiseren van duurzame veranderingen bij zorgorganisaties. De leden hebben bewust de keuze gemaakt om hun talent en kennis in te zetten op interimbasis. U kunt hen inhuren als tijdelijk vervanger van een bestuurder of als zwaargewicht bij complexe (verander) vraagstukken binnen de zorg.

Voorbeelden van recente opdrachten:

Leo Schoots is inzetbaar als coach, adviseur of begeleider van toezichthouders, bestuurders, directie en professionals bij ingrijpende veranderingen of (samenwerkings)problemen.

Meer weten over de aanpak en resultaten van de Healthcare groep? Neem contact op met een van de leden of met Anoesjka van Aanholt of Janneke van der Kruijs van Boer & Croon

 

Contact opnemen

Contact opnemen

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.