Geslaagde CFO-community bijeenkomst door Boer & Croon Management

De bijeenkomst werd georganiseerd binnen het kader van Boer & Croon communities. Het zijn kwaliteitsnetwerken van executive managers, verbonden door een gezamenlijk vak en markt. Via netwerkbijeenkomsten en ons onlineplatform worden kennis en ervaring gedeeld. Deze keer spraken interim-managers Erik-Jan van Emmerik  en Bert Schouw over hun ervaringen in het (semi-)publieke domein.

Zowel Erik-Jan als Bert beschouwden hun tijd in het (semi)publieke domein als zeer leerzaam. Ze erkennen dat het politieke speelveld een grote invloed heeft op de te realiseren acties. Daar moet je mee leren omgaan zeggen beiden.

Alle vijfentwintig aanwezigen van de CFO-community vonden het een geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar. Een goede combinatie van inhoud en netwerk, dat is de kracht van de CFO-community bij Boer & Croon management.

Voor wie?         
Deelname aan communities staat open voor executive managers die zelfstandig opereren en voor executive managers die een vaste baan hebben. Zelfstandige professionals kunnen zich via ons kwaliteitsnetwerk aan de markt presenteren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze partners.

Delen

Deze website maakt gebruik van om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.