Sluit

Sluit

YESS

Executive search

Het succes van een organisatie staat of valt bij de mensen die er werken. Het bijeenbrengen van de beste managers en directieleden is een belangrijke opgave in een wereld waar hevig wordt geconcurreerd om talent en leiderschap. Boer & Croon en YESS vinden de kandidaat die past bij de ambities en cultuur van de organisatie, met de juiste kennis, ervaring, persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten.

Executive Search Stockfoto algemeen

Hoe kunnen we helpen

Geen onderneming is dezelfde. Elke organisatie heeft haar eigen cultuur. Ook het tempo en de manier waarop groei en ontwikkeling plaatsvinden verschilt. Daarbij heeft elke industriële sector zijn specifieke kenmerken. Door de jarenlange ervaring en kennis van de verschillende sectoren kan YESS helpen bij het invullen van een senior managementpositie.

Middelgrote bedrijven

YESS beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals op senior managementniveau en de twee managementlagen daaronder. Deze professionals beschikken over de juiste competenties om een succesvolle langetermijnstrategie op te zetten en uit te voeren.

Private equity owned

YESS helpt je bij het selecteren van ondernemende directieleden en de invulling van sleutelposities wanneer je investeert in een nieuwe bedrijf of wanneer jouw organisatie wordt overgenomen door Private Equity.
Wij ondersteunen bij de ontwikkeling van een strategisch team. Zo kan jouw organisatie gefundeerde beslissingen over het herstructureringsproces nemen die het groeipotentieel ten goede komen.
Onze consultants begrijpen dat de samenwerking tussen het portfoliobedrijf en de Private Equity firma cruciaal is voor een succesvolle buy & build strategie.

SCALE-UP

Jouw startup heeft een succesvol business model ontwikkeld en uitgebouwd. Dit brengt een aantal cruciale vervolgstappen met zich mee: de opbouw en professionalisering van het management team, de optimalisering van de bedrijfsprocessen en de acceleratie van winstgevende groei. YESS draagt zorg voor deze scale-up middels een combinatie van executive search en leadership development. Op deze manier kun je enerzijds ondernemende kandidaten voor sleutelposities aantrekken en anderzijds jouw huidige team talentgericht ontwikkelen. Samen zullen zij het verschil gaan maken.

VAN START-UP NAAR SCALE-UP
  • Snelle groei
  • Internationalisering
  • Professionalisering
  • Nieuwe aandeelhouders
Margreth Zittend MG3837
Kati dag6 MG8784klein
Petra Dag6 MG8908klein
Bente foto jpg