Sluit

Sluit

YESS

Executive search

Het succes van een organisatie staat of valt bij de mensen die er werken. Het bijeenbrengen van de beste managers en directieleden is een belangrijke opgave in een wereld waar hevig wordt geconcurreerd om talent en leiderschap. Boer & Croon en YESS vinden de kandidaat die past bij de ambities en cultuur van de organisatie, met de juiste kennis, ervaring, persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten.

Executive Search Stockfoto algemeen

LEADERSHIP DEVELOPMENT

Talent van de toekomst herkennen wij aan de volgende bovengemiddeld goed ontwikkelde kerncompetenties:
  • Strategisch denken
  • Resultaatgerichtheid
  • Leiderschap en change-management
  • Teamwork

YESS ON THE MOVE

Het 'YESS on the Move' programma richt zich op professionals die een carrièreswitch willen maken of van werkgever moeten veranderen. We werken zowel samen met particulieren als met bedrijven die een reorganisatie doormaken.

TEAM COACHING

Een externe coach van YESS biedt uitkomst wanneer een organisatie niet optimaal functioneert of de interactie binnen het team niet soepel verloopt. Onze consultants helpen de samenwerking binnen de organisatie te stroomlijnen en laten zien welke manieren van motiveren en feedback het meest effectief zijn.

EXECUTIVE ASSESSMENT

YESS ondersteunt opdrachtgevers bij het optimaliseren van het managementteam. Met een executive assessment op individueel-, team- en/of organisatieniveau worden de kwaliteiten die in huis zijn in kaart gebracht. Zo maken we inzichtelijk welke competenties er nodig zijn om toekomstige doelstellingen te halen.