Nieuwjaarsreceptie

Datum: 16 januari 2019

Tijd: 17:00 - 20:00

Locatie: Kromhouthal

april | augustus | december | februari | januari

De nieuwjaarsreceptie werd ditmaal in de Kromhouthal gehouden, van oudsher een loods waar scheepsmotoren gebouwd werden voor scheepsbouwer Kromhout.

We kijken terug op wederom een geslaagde avond; we hebben veel relaties mogen ontvangen die weer en wind doorstaan hadden om langs te komen. We hebben mooie gesprekken gevoerd en oude banden aangehaald. Na een korte introductie van Eelco Koehoorn waarin hij vertelde dat Boer & Croon terugkijkt op een succesvol 2018 en uitkijkt naar een veelbelovend 2019 met onder andere een nieuwe groep associés; Transformatie & Herstructurering, was het podium voor Mona Keijzer.

De staatsecretaris van Economische Zaken en Klimaat nam ons mee in haar visie voor 2019 rondom het thema sociale financiële duurzaamheid. Zij ging daarbij in op de huidige ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, innovatie, ondernemerschap en mededinging. Mona pleitte dat de samenwerking van multinationals, MKB en innovatieve startups nodig is om duurzame groei te realiseren. De grotere bedrijven bieden slagkracht, efficiëntie, R&D en toegang tot internationale markten, waar de kleinere ondernemingen diversiteit en frisse ideeën leveren. Door ‘missiegedreven innovatie’ rondom actuele thema’s zoals voedsel of energie kan het Nederlandse bedrijfsleven duurzaam groeien.

Hieronder vindt u de foto’s.

We wensen u nogmaals een duurzaam en gezond 2019 toe en hopen u volgend jaar weer te ontmoeten!

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.