Koffiedate met onze Managers

Start datum: 1 januari 2020 - Eind datum: 31 december 2020

Locatie: Ons kantoor in Amsterdam

december | november | oktober

Wil je nader kennismaken met het de Managers Propositie van Boer & Croon Management?

Wij organiseren doorlopend koffiedates met onze Managers. Onder het genot van een kopje koffie zal een van onze Managers jou inzicht geven in zijn/haar werkzaamheden en al jouw vragen beantwoorden. Graag nodigen wij je daarvoor uit bij ons op kantoor in Amsterdam, zodat je direct een beeld kunt vormen van jouw eventuele toekomstige werkgever en collega’s. Daarvoor kun je je hier aanmelden.

De koffiedate is een vrijblijvend kennismakingsevent, maar maakt als event onderdeel uit van de sollicitatie procedure voor Managers. Let op: de koffiedate is geen beoordelingsmoment! Wij vinden het echter wel belangrijk dat jij een goed beeld hebt van een carrière als Manager bij Boer & Croon, wat maakt dat deelname aan een van onze events is een verplicht element is. Voorafgaand aan de koffiedate vindt de CV selectie plaats. Mocht jij doorgaan naar de koffiedate en na de koffiedate enthousiast zijn over ons programma, betekent dit dat je dan ook dat je direct door mag naar de 1e gespreksronde.

Zodra jij na de CV selectie bent voorgedragen aan één van onze Managers, zal de betreffende Manager contact met je opnemen om de koffiedate in te plannen. Onze Corporate Recruiter zal vervolgens enkele dagen na de koffiedate contact opnemen om met jou te bespreken hoe je de koffiedate hebt ervaren en te horen of je enthousiast bent en de sollicitatieprocedure wilt vervolgen.

 

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.