Change Your Game

Datum: 9 mei 2019

Tijd: 17:00 - 19:00

Locatie: BAUT Amsterdam

mei

Op 9 mei heeft Boer & Croon je welkom voor het Change Your Game event!

Zit jij als professional lekker in de wedstrijd, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? Kom naar Change Your Game! Een avond waarin je wordt meegenomen door de verhalen van twee organisaties die hun industrie compleet op zijn kop zetten.

Programma

  • 17.00 – Inloop
  • 17.15 – Opening avond & sprekers
  • 18:30 – Afsluiting & borrel

Sprekers 

Johan Kenkhuis – Swimgym

De olympisch medaillewinnaar en oprichter van Swimgym onthult zijn spelstrategie voor dit unieke zwembadconcept

Willem Kesteloo – Physee

De oprichter van Physee neemt je mee in de ontwikkeling van energie-opwekkende ramen. Door de inzet van smart technologies brengt Physee spraakmakende innovaties naar de vastgoedsector

 

Parkeergelegenheid & OV

Parkeren kan in de Spaarndammerstraat of in de parkeergarage Willemspoort. Hiervoor geldt betaald parkeren. Kom je met het OV? Vertek met bus 22 vanaf de IJzijde van Amsterdam Centraal Station en stap uit bij Assendelftstraat. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Kom je vanaf Amsterdam Sloterdijk? Neem bus 22 richting Muiderpoortstation en stap uit op de Assendelftstraat.

 

Wie zijn wij?

Dit event wordt je aangeboden door de Managers-groep binnen Boer & Croon. Als Manager zijn wij allemaal bezig met de tweede of derde stap in onze carrière. Wij zijn gehard door meerdere jaren werkervaring, maar hebben nog altijd een frisse blik. Wij geloven in aandacht. Leren en nieuwsgierig blijven. Daarom organiseren wij speciaal voor alle mede-professionals ‘Change your Game’. Bedoeld om jou te inspireren en te verbinden met vakgenoten.

Ben jij er bij? Er zijn 100 gratis plekken beschikbaar, meld je snel aan (vol=vol)!

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.