Boer & Croon vaart!

Datum: 31 juli 2019

Tijd: 19:00-21:00

Locatie: Amsterdam

juli

Wil je nader kennismaken met de management pogramma’s van Boer & Croon?

Op deze avond kun je tijdens een boottochtje kennis maken met onze collega’s en het ons management programma. Het event is bedoeld voor zowel geïnteresseerden in de rol van Young Executive als de rol van Manager. Voor de rol van Young Executive nodigen we vooral young professionals (circa 1 jaar werkervaring) die zich aan het oriënteren zijn op een nieuwe baan uit om zich aan te melden. Maar ook ambitieuze studenten die net of bijna klaar zijn met hun master kunnen zich aanmelden. Voor de rol van Manager nodigen we professionals uit met 3 tot 10 jaar werkervaring die een tweede of derde stap willen maken in hun carrière.

Naast geïnteresseerden zullen ook huidige Managers, Young Executives en Partners meevaren zodat je al je vragen kunt stellen. We zullen tussen 19:00-19:30 vertrekken van een nader te bepalen locatie bij Amsterdam Centraal. Op de boot zullen (kleine) hapjes en drankjes aanwezig. Na het varen (tot ca. 21:00 uur), zetten we de borrel nog verder door op het vaste land voor de liefhebbers.

Via deze link kun je je aanmelden tot 24 juli. Voor deelname aan het event vindt vervolgens een CV selectie plaats. We streven ernaar je 25 juli al te laten horen of je met ons mee kunt varen.

Voor een sfeer impressie van Boer & Croon op het water tijdens ons laatste bedrijfsuitje kijk alvast even hier. 

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.